Neler Yeni

Arctic ii 280 mi 240 mı

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Wraith Prism, Spire, Stealth hangisi?
ya wraith stealth yada wraith spire kullanıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam wraith spire
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bende anakart mosfet soğutucuları dan dolayı güç bela sığdı üst kısma (soğutucu heatsink temas ediyor radyatöre) , arctic in kendi önerisi borular aşşağı gelecek şekilde ön tarafa montaj yapmanız. Muhtemelen anakartın benimki kadar çıkıntılı soğutucuya sahip değilse sığacaktır. Isı değerleri de benzer olur .
evet anakartımda o kadar çıkıntılı bir mosfet soğutucu yok sığar o zaman.
Teşekkürler

Son düzenleme:

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
ya wraith stealth yada wraith spire kullanıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam wraith spire
Bi tık kalın ve etli ise Spire’dır. Her Youtube videosunda gördüğün minnak soğutucu ise Stealth’tir. Bence iyi bir hava soğutma gününü kurtarır veya voltaj sabitleyip undervolt yapabilirsin.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Bi tık kalın ve etli ise Spire’dır. Her Youtube videosunda gördüğün minnak soğutucu ise Stealth’tir. Bence iyi bir hava soğutma gününü kurtarır veya voltaj sabitleyip undervolt yapabilirsin.
T6 ultra düşünmüştüm ilk başta ama 0.1mm ile sığmıyordu kasama bende kasa değiştireyim hem soğutucu sığar hem de hava akışı daha iyi olur demiştim sonra V20 almıştım sonradan e bu kasaya sıvı soğutma da sığıyor demiştim ondan dolayı sıvı soğutma almak istemiştim sence tekrardan T6 ultraya mı döneyim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
T6 ultra düşünmüştüm ilk başta ama 0.1mm ile sığmıyordu kasama bende kasa değiştireyim hem soğutucu sığar hem de hava akışı daha iyi olur demiştim sonra V20 almıştım sonradan e bu kasaya sıvı soğutma da sığıyor demiştim ondan dolayı sıvı soğutma almak istemiştim sence tekrardan T6 ultraya mı döneyim
Olabilir veya daha marka bir hava soğutma bakabilirsin. Ya hevesini kırmayayım sıvı soğutma da olur da maksat cebinden fazla para çıkmasın işte.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Olabilir veya daha marka bir hava soğutma bakabilirsin. Ya hevesini kırmayayım sıvı soğutma da olur da maksat cebinden fazla para çıkmasın işte.
Yok ya heves kırmakla alakası yok ben sadece sıvı soğutma adı üstünde daha iyidir diye direkt ona yöneldim ama fiyat performans açısından en iyisi ne olacaksa ona yönelirim zaten normalde bende hava soğutma alabilirdim ama işlemci amd nin en çok ısınan işlemcilerinden biri aynı zamanda yaşadığım bölge de çok sıcak oluyor birde etrafıma baktığımda internete baktığımda benim işlemcimden çok daha az derecelerde çalışan işlemcilere bile sıvı soğutma takanlar var bundan dolayı niyeyse hiç sorgulamadan direkt sıvı soğutma tercih ettim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Yok ya heves kırmakla alakası yok ben sadece sıvı soğutma adı üstünde daha iyidir diye direkt ona yöneldim ama fiyat performans açısından en iyisi ne olacaksa ona yönelirim zaten normalde bende hava soğutma alabilirdim ama işlemci amd nin en çok ısınan işlemcilerinden biri aynı zamanda yaşadığım bölge de çok sıcak oluyor birde etrafıma baktığımda internete baktığımda benim işlemcimden çok daha az derecelerde çalışan işlemcilere bile sıvı soğutma takanlar var bundan dolayı niyeyse hiç sorgulamadan direkt sıvı soğutma tercih ettim
Şöyle çift fanlı, PWM kontrollü, malzemesi kaliteli, bol bakır borulu bir soğutucu alırsın. İyi bir de termal macun sürersen meseleyi kapatırsın. PF240 sıvı soğutma kullanıcısı olarak söylüyorum bunları. 3700X işlemcim var.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

evet anakartımda o kadar çıkıntılı bir mosfet soğutucu yok sığar o zaman.
Teşekkürler
Rica ederim , keyifli forumlar.

Hava soğutma olarak da as500 plus öneririm gayet başarılıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,345
Üyeler
164,296
Son üye
Roxalan
Top Bottom