(Yardım Lazım) Obsidian 500D RGB SE ve Arctic Liquid Freezer II 280

Reaksiyon skoru
6
Selamlar tekrardan. Elimde obsidian 500d rgb se kasa ve liquid freezer II 280 soğutucu var. Ben bunları bugün monte etmeye kalktığımda, bilioyrsunuz kasyla beraber ön tarafta 3 tane Corsair LL120 fan geliyor yalnız üst taraf boş geliyor. Soğutucumu bugün üst tarafa monte etmeye çalıştığımda girmiyordu bu sefer anakartı yerinden öıkartıp takıtım ama yine tahmin edileceği gibi bu sefer anakart oturmadı :Dd. Soruma gelicek olursak bu soğutucuyu ön tarafa takıp, ön taraftaki 3 tane fanı söküp 2 tanesini üst tarafa içeriye hava alıcak şekilde monte etsem doğru hava akışını sağlayabilir miyim?

üstelik bir tane ayriyeten egzoz fanı için LL 120 fan sipariş etmiştim o da eğer böyle yaparsam elimde patlayacak. :((

Ayriyeten kasadan hariç farklı bir sorum daha var. Bu ilk denememde oturtamadğım için ankartı sökmeye çalışıp öyle takmaya çalışırken ilk önce tabi kablolamayı söktüm. Kablolamayı sökerken USB 3.0 kablosunun anakarta takılı olan o küçük ucu kablonun ucunda geldi maalesef yani anakartta sadece pinle gözüküyordu. Aha dedim ayvayı yedik. Neyse bu normaalde anakartta olan ucu kablonun ucundan söküp hassas bi şekilde tekrardan anakartta hafif ucunda kalacak şekilde takıp kabloyu getirdim ve öylece anakrta ittim. Eskisi gibi duruyo şuanda acaba çalışmamazlık yapar mı diye korkuyorum. pinlerde herhangi bir yamulma yoktu bu arada geri takarken baktığımda.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,882
Üyeler
183,179
Son üye
ensr
Geri