Neler Yeni

Arctic Liq Freezer fan hız ayarları nasıl yapılır?

melandre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kkl
Merhaba.
Arctic Liq Freezer II 360 a-rgb sıvı soğutucuyu sisteme montajladım. Fan hızlarını ayarlama, ledlerini kontrol etme gibi özelliklere sahip bir yazılımı var mı bulamadım. Soğutucunun fanlarını nasıl otomatiğe alırım ya da manuel olarak rpm'lerini ayarlayabilirim ? Yazılımı var mı yok mu? Yazılım yoksa biostan mı kontrol edeceğim?

Kurulumdan sonra hiçbir ayarını yapmadım. Şimdi işlemci ısındıkça fanlar hızlı dönüp işlemci soğudukça fanlar yavaş mı dönecek?

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Merhaba.
Arctic Liq Freezer II 360 a-rgb sıvı soğutucuyu sisteme montajladım. Fan hızlarını ayarlama, ledlerini kontrol etme gibi özelliklere sahip bir yazılımı var mı bulamadım. Soğutucunun fanlarını nasıl otomatiğe alırım ya da manuel olarak rpm'lerini ayarlayabilirim ? Yazılımı var mı yok mu? Yazılım yoksa biostan mı kontrol edeceğim?

Kurulumdan sonra hiçbir ayarını yapmadım. Şimdi işlemci ısındıkça fanlar hızlı dönüp işlemci soğudukça fanlar yavaş mı dönecek?
Bağlantı kablolarını doğru soketlere taktınız mı.
Bios üzerinden ayarlama yapmak en sağlıklısı fakat, anakartınızın msi, asus vb kartlardaki gibi uyumlu programları var ise kurarark otomatik ayarlayabilirsiniz

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Yunus Şahin
Tek kablo var zaten Arctic'de. Bios ekranından ayarla. Eğer arkadaşın dediği gibi uyumlu program kullanıyorsan da direkt PC açıkken masaüstünden ayarlayabilirsin.

Son tercih daha iyi. Direk yaptığın etkiyi görebilirsin.

melandre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kkl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek kablo var zaten Arctic'de. Bios ekranından ayarla. Eğer arkadaşın dediği gibi uyumlu program kullanıyorsan da direkt PC açıkken masaüstünden ayarlayabilirsin.

Son tercih daha iyi. Direk yaptığın etkiyi görebilirsin.
msi mystic light özelliği var soğutucuda. ondan mı bahsediyorsunuz hocam? yani msi center ile mi kontrol edebileceğim?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Yunus Şahin
msi mystic light özelliği var soğutucuda. ondan mı bahsediyorsunuz hocam? yani msi center ile mi kontrol edebileceğim?

Evet. Benim eski anakartım da MSI'ydı. Onunla yapıyordum. Şimdi BIOS üzerinden yapıyorum.

Top Bottom