Neler Yeni

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 280mm 2044 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu benim daha önceden aldığım ürün eğer aynı ürün geliyorsa LGA 1700 yok içinde.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Alacak olanlar için corsair 4000x rgb kasam var, bu soğutucu sığmıyor maalesef. Radyatörü kalın olduğu için ramlere çarpıyor. G.skill ripjaws ve corsair vengeance rs rgb ramler ile denedim. En sonunda soğutucuyu 2. Elde 1400 TL den satmak zorunda kaldım.
Trident Z ramler ile değmediğini yazmış birisi. 1mm kadar çok az boşluk kalmış ama değmemiş.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
warcry compact üst tarafa olur mu ?
Bu fotoğrafta 120mm kullanılmış ama ramler ile arasında çok boşluk var bu kasaya rahat sığar.
1666182934295.png

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam 4000D airflow ile aynı sizin kasanızın ölçütleri de mi?Crucial Ballistix RAM ler var bende,takmada sorun olacaksa almayı düşünmeyeceğim.
Ölçülerine bakamıyorum şu anda, corsairin sitesinden bakabilirsiniz. Radyatör kalın olduğu için fanlar ramlere denk geliyor maalesef, radyatör ince olsa sıkıntı olmayacakti. Fan+radyatör kalınlığı 5-6 cm arasındaydı tam değerini hatırlamiyorum. Düşük profil ramler varsa sıkıntı olmayacaktır

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ölçülerine bakamıyorum şu anda, corsairin sitesinden bakabilirsiniz. Radyatör kalın olduğu için fanlar ramlere denk geliyor maalesef, radyatör ince olsa sıkıntı olmayacakti. Fan+radyatör kalınlığı 5-6 cm arasındaydı tam değerini hatırlamiyorum. Düşük profil ramler varsa sıkıntı olmayacaktır
38mm arctic radyatörü fanlarda 25mm toplam 63mm. Bir kullanıcı 1mm boşluk kalarak Gskill Trident Z uygun demiş. Ona göre söylüyorum zaten.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
38mm arctic radyatörü fanlarda 25mm toplam 63mm. Bir kullanıcı 1mm boşluk kalarak Gskill Trident Z uygun demiş. Ona göre söylüyorum zaten.
Diğer arkadaşa cevap yazdım, senin dediğini bilmiyorum. Fanlar kesinlikle ramlere denk geliyor, ramler düşük profil olmadan ya da farklı kasa kullanmadan takma imkanı yok. Ramler ile kasanın üst boşluğu arasındaki fark 5 cm filan.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Diğer arkadaşa cevap yazdım, senin dediğini bilmiyorum. Fanlar kesinlikle ramlere denk geliyor, ramler düşük profil olmadan ya da farklı kasa kullanmadan takma imkanı yok. Ramler ile kasanın üst boşluğu arasındaki fark 5 cm filan.
5cm olsa normal sıvı soğutmada sığmaz 52mm çünkü. Ölçebiliyorsan tekrar ölçüp yazar mısın ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
5cm olsa normal sıvı soğutmada sığmaz 52mm çünkü. Ölçebiliyorsan tekrar ölçüp yazar mısın ?
Soğutucuyu sattım, kasayı eve geçince ölçebilirim ama 5 cm i örnek olarak verdim, 5 değil 5.5 olsun.

Top Bottom