- Reaksiyon skoru
- 945
Pompa sorunu felan yok artık tüm ürünleri revize edildi kutu üzerinde etiket oluyor. Ayrıca pompa sorunu yaşanması durumunda direk tamir kiti gönderiyor firma şahsen ben aldım duruyor yedek
![]()
![]()
Beyler Artic Kalitesi Tartışılmaz tabii ki Ama Bu Modelde Pompa Sorunları Vardı Yanılmıyorsam , Yerine Enermax'ın Bu Modeli Alternatif Olabilir Mi Sizce ?
* Resimlerde Link Vardır *
Yedek Mi Duruyor Kasaya Mı SığmıyorPompa sorunu felan yok artık tüm ürünleri revize edildi kutu üzerinde etiket oluyor. Ayrıca pompa sorunu yaşanması durumunda direk tamir kiti gönderiyor firma şahsen ben aldım duruyor yedekFazla bir fiyat farkı yok arctic
Yok tamir kiti yedek duruyor morpheus a sığmayacak soğutucu üst seviye custom soğutmalar olur herhalde.Yedek Mi Duruyor Kasaya Mı Sığmıyor![]()
Enermaxda üzmez merak etme bütçen yetmiyorsa Enermax al o da güzel.
![]()
![]()
Beyler Artic Kalitesi Tartışılmaz tabii ki Ama Bu Modelde Pompa Sorunları Vardı Yanılmıyorsam , Yerine Enermax'ın Bu Modeli Alternatif Olabilir Mi Sizce ?
* Resimlerde Link Vardır *
Hiç Bakmadım İmzana , Ekran Kartı İçin KullanırsınYok tamir kiti yedek duruyor morpheus a sığmayacak soğutucu üst seviye custom soğutmalar olur herhalde.
Almak Mı ?Enermaxda üzmez merak etme bütçen yetmiyorsa Enermax al o da güzel.
Konuyu açmışsın da ama kasanın yerini tutmaz oLaptop Kullanıyorum Kasa İşlerini Bıraktım Hocam![]()
Benimkisi Sadece Merak Hocam Fiyat Ucuz 420 İçin İkiside F/P Sonuçta Her Kasaya Olmuyor Orası Ayrı ZatenKonuyu açmışsın da ama kasanın yerini tutmaz o![]()
Zaten o yüzden ucuz 420 ler satılmıyorBenimkisi Sadece Merak Hocam Fiyat Ucuz 420 İçin İkiside F/P Sonuçta Her Kasaya Olmuyor Orası Ayrı Zaten![]()
evet lancool 2 mis gibi takılıyordum 420 indirimine kapıldım kasa masrafına girdimZaten o yüzden ucuz 420 ler satılmıyorKasalardan patlıyor hep
![]()
Uzay Montaj Yapanlar İçin Cennet BunlarZaten o yüzden ucuz 420 ler satılmıyorKasalardan patlıyor hep
![]()
Morpheus Yeterlievet lancool 2 mis gibi takılıyordum 420 indirimine kapıldım kasa masrafına girdim![]()