Robius
80+ Bronze
Hocam üstte mi takılı önde mi? Bende de bu kasa mevcut kutusunda duruyor. Soğutucu alıp kurmayı düşünüyorum.Lian Li Lancool III kasa ile kullanıyorum
Hocam üstte mi takılı önde mi? Bende de bu kasa mevcut kutusunda duruyor. Soğutucu alıp kurmayı düşünüyorum.Lian Li Lancool III kasa ile kullanıyorum
abartmayın şuanda arctic 3 420mm var bende 5800x3d yi hiç bir pbo ayarı yapmadan her şey autoda render testinde 77 derecede zor tutuyor420 destekleyen kasa kullanan var mı yav desteklese kasam alırım araba sogutur bu
Üste takılı hocamHocam üstte mi takılı önde mi? Bende de bu kasa mevcut kutusunda duruyor. Soğutucu alıp kurmayı düşünüyorum.
Ucuzluğuna bu bir etken olamaz, çok saçma bir sebep. Hayvan gibi kaliteli marka fiyatı iki katı yapsa yeridir (umarım yapmazlar)destekleyen 15-20 kasa mi ne vardı o yüzden ucuz
Hocam başka 420 mm lere bakılarak suanki fiyatı iyi mi??Geçen bunu aldım.
Sonra sığdırmak için kasa aldım.
Sonra dedim ddr5e geçiyim madem kasa aldım.
Sonra dedim ekran kartını da güncelleyeyim.
-75k. Kasanız yoksa almayın
Gayet iyi hocam ve arctic bu işi cidden yapan bir firma 420 ye uyacak kasa ile toplayacaksanız mutlaka alın derimHocam başka 420 mm lere bakılarak suanki fiyatı iyi mi??
Suan bunu alsam mesela itopya gibi yerlerde 420 mm lik bir hazır sistemin kasası uyumlu olurmu yoksa illa tek tek toplamammi lazim.
Suan pc toplamam bi 6 ay sürer en az sağlam bi sistem olsun istiyorum 9800x3d gibi ise yararmi?
Birde eğer sistem toplamayı istemezsem bu fiyata geri satabilirmiyim?
Evet 3. Nesil öncesi kullanılan, satılan 2. Nesil üründür.Her geçen gün ucuzluyor bunlar, eski nesil falan mı
Doğru, af iii ile af ii arasında kayda değer performans farklı yoktur. Üretici daha az maliyet ile, daha şık bir cooler nasıl yaparım diye düşünüp af 3. Seriyi pazara sundu.soğutucu iyi mi diyeni boğazlarım. Bu soğutucuyu kullanmak işlemciyi buzun altına gömmek gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet Liquid Freezer III çıktı bu II ama performans farkı yok denecek kadar az bence
Alınır, en iyi 3’ün içindedir dünyada.bu soğutucu iyi mi alınır mı !
Sebep o değil elbette EOL olmuş üründür son ürünleri pazara yüklü adet ile sundu üretici.Yok bilerek düşürüyorlar millette 420mm destekli kasa yokya iç çektirtiyorlar
Destekleyen ekonomik kasa olmadığı doğrudur bir adet kasa keşfettik f/p umarım bizi şaşırtmayacakdestekleyen 15-20 kasa mi ne vardı o yüzden ucuz
360 ile 420 af arasında en az 2 en çok 8 derece fark olacaktır diğer sistem donanımlarına da bağlı olarak.420 destekleyen kasa bulmak zor ama 360 ile çok performans farkı yok ikiside alınabilir kaliteli soğutma beni mkasanın önü 420 destekliyor ama sıvı soğutma üste takılmalı bence
Ucuz olmasının nedeni sarışın az olması değildir. Bu ürünü daha düşük dolar kuruyla 7k dan sattığımızı biliriz.Güzel ama kullanım alanı çok az olan sıvı soğutma.
Bir çok kişinin kasasına olmadığımiçin gittikçe satılmadıkça ucuzluyor.
Marka pazara çok uygun fiyata 3. Nesil ürünleri sunuyor fiyatları aşağıya çekti sebebini henüz anlayamadık ancak rekabetçi ortam olabilir bu fiyat politikası biraz daha süreceğe benziyor.Ucuzluğuna bu bir etken olamaz, çok saçma bir sebep. Hayvan gibi kaliteli marka fiyatı iki katı yapsa yeridir (umarım yapmazlar)
Umarım dediğin gibi olur ve askerden geldikten sonra son nesilden 420mm alırım. 240mm bu kadar tatmin ediyorsa 420'yi tahmin bile edemiyorum.Marka pazara çok uygun fiyata 3. Nesil ürünleri sunuyor fiyatları aşağıya çekti sebebini henüz anlayamadık ancak rekabetçi ortam olabilir bu fiyat politikası biraz daha süreceğe benziyor.