Robius
80+ Bronze
Hocam üstte mi takılı önde mi? Bende de bu kasa mevcut kutusunda duruyor. Soğutucu alıp kurmayı düşünüyorum.Lian Li Lancool III kasa ile kullanıyorum
Hocam üstte mi takılı önde mi? Bende de bu kasa mevcut kutusunda duruyor. Soğutucu alıp kurmayı düşünüyorum.Lian Li Lancool III kasa ile kullanıyorum
abartmayın şuanda arctic 3 420mm var bende 5800x3d yi hiç bir pbo ayarı yapmadan her şey autoda render testinde 77 derecede zor tutuyor420 destekleyen kasa kullanan var mı yav desteklese kasam alırım araba sogutur bu
Üste takılı hocamHocam üstte mi takılı önde mi? Bende de bu kasa mevcut kutusunda duruyor. Soğutucu alıp kurmayı düşünüyorum.
Ucuzluğuna bu bir etken olamaz, çok saçma bir sebep. Hayvan gibi kaliteli marka fiyatı iki katı yapsa yeridir (umarım yapmazlar)destekleyen 15-20 kasa mi ne vardı o yüzden ucuz
Hocam başka 420 mm lere bakılarak suanki fiyatı iyi mi??Geçen bunu aldım.
Sonra sığdırmak için kasa aldım.
Sonra dedim ddr5e geçiyim madem kasa aldım.
Sonra dedim ekran kartını da güncelleyeyim.
-75k. Kasanız yoksa almayın
Gayet iyi hocam ve arctic bu işi cidden yapan bir firma 420 ye uyacak kasa ile toplayacaksanız mutlaka alın derimHocam başka 420 mm lere bakılarak suanki fiyatı iyi mi??
Suan bunu alsam mesela itopya gibi yerlerde 420 mm lik bir hazır sistemin kasası uyumlu olurmu yoksa illa tek tek toplamammi lazim.
Suan pc toplamam bi 6 ay sürer en az sağlam bi sistem olsun istiyorum 9800x3d gibi ise yararmi?
Birde eğer sistem toplamayı istemezsem bu fiyata geri satabilirmiyim?