Merhaba böyle bir uygulama yoktur. Her ürüne ayrı kargo mu?evet be quiet fanlar aldım tek kötü yanı kactane ürün alırsan al herbirine ayrı kargo yazıyorlar
Kendi kullandığım kasaydı 5800x3d ye yetmediği için Daha sonra 420mm için RajinteK zofos ultraya geçtim. RahatladımDenendi mi yoksa kağıt üstü verilerle mi?
Kargo parasıyla geliyor ? İteliyor ?kargo parasıyla geliyor sanırım onu sana iteliyorlar
Muhtemelen 29 Ekim 2024 indirim kampanyasında bu fiyattan satılmıştı ürün .3 hafta önce 2363 TL'ye satıldı aynı sitede bilginize...
Kusura bakmayın ben connectgame ile karistirmisim. Jumbum müşteri hizmetlerinden misiniz ?Kargo parasıyla geliyor ? İteliyor ?
Biz klasik ithalat yapıyoruz siparişleri topluyoruz topluca alım gerçekleştiriyoruz depomuza ürünler geliyor ve akabinde MNG kargo ile sevk ediyoruz. Yanlış biliyor veya yorumluyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen 29 Ekim 2024 indirim kampanyasında bu fiyattan satılmıştı ürün .
Evet forum yeni hesabımızı engelleyene, bizden sponsorluk bedeli talep edene dekKusura bakmayın ben connectgame ile karistirmisim. Jumbum müşteri hizmetlerinden misiniz ?
Yetkili kişilerin forumda olması güzel hocam, inşallah buralarda olursunuz.Evet forum yeni hesabımızı engelleyene, bizden sponsorluk bedeli talep edene dek
Biz te..pat, tek..olay dona..haber gibi yerlerdeyiz fakat burada barındırılmıyoruz.Forumları ve birebir iletişimi severizYetkili kişilerin forumda olması güzel hocam, inşallah buralarda olursunuz.
gerek yok zaten bizde yamyam çok indirim gören paylaşıyor reklama bile gerek kalmıyor :dBiz te..pat, tek..olay dona..haber gibi yerlerdeyiz fakat burada barındırılmıyoruz.Forumları ve birebir iletişimi severiz
Forumda indirimleriniz aktif olarak görüyoruz. Yalnız insanlar web sitenizden alışveriş yapacaklarında tereddüt edebiliyorlar. YouTube kanaliniz var mı bilmiyorum ama satış sonrası destek, garanti süreç, iade süreci, kargo gibi durumları anlatan video falan olsa forumlarda en azından referans olarak gösteririz. Teşekkürler.Biz te..pat, tek..olay dona..haber gibi yerlerdeyiz fakat burada barındırılmıyoruz.Forumları ve birebir iletişimi severiz