Gurkanpiro
80+ Platinum
alınır ama baya geç gelırArkadaşlar yeni sistemime soğutucu lazım, önerilerinize açığım ileriye dönük alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
alınır ama baya geç gelırArkadaşlar yeni sistemime soğutucu lazım, önerilerinize açığım ileriye dönük alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Benim ekran kartında argb var nefret ediyorum kapatmak için uygulama kurdum her seferinde kapatıyorum.Argibi olsa hemen alırdım
Bende seviyorum tek renk yapıyorum beyaz veya hepsi kırmızı falanBenim ekran kartında argb var nefret ediyorum kapatmak için uygulama kurdum her seferinde kapatıyorum.
Benim aldığım üründe geç teslimattı ve tahmini teslimat tarihide satın alırken belirtiyordu. Bu üründede aynı şekilde. Şuan satın alımlarda 14 ocak teslim tarihi gözükmekte.
O zaman ayda 1 falan stok geliyor ben o stoğa denk geldim.Bende Jumbum üzerinden satın almıştım. TR piyasasına ilk getiren firmalardan oluyorlar. Sipariş verdiğim dönemde de geç teslimat bilgisi vardı 15-20 gün kadar sürmüştü.
Hocam muhtemelen sizin sipariş verdiğiniz dönemde stoklarında hazır ürün olduğu için hemen gönderimi yapmış olabilirler.