Hocam 7800x3d ve bu soğutucuyla performans testlerinde 84 dereceye kadar gördüm. Ama aynı işlemci ve soğutucuyla daha düşük değerler alanlar da var. Büyük ihtimalle hayatımdaki ilk ve son sıvı soğutmam olacak. Şimdiki aklım olsa hava soğutma alırdım.İleriye dönük olması açısından iyi bir soğutucu mudur alınır mı arkadaşlar, daha üst düzeyine gerek var mı? @RiZZoN
Peki hava soğutucu olarak öneriniz var mıdır?Hocam 7800x3d ve bu soğutucuyla performans testlerinde 84 dereceye kadar gördüm. Ama aynı işlemci ve soğutucuyla daha düşük değerler alanlar da var. Büyük ihtimalle hayatımdaki ilk ve son sıvı soğutmam olacak. Şimdiki aklım olsa hava soğutma alırdım.
Sıvı soğutma almayın. | DonanımHaber Forum
Sıvı soğutma sistemleri pahalı, bakım gerektiren ve sızıntı riski taşıyan cihazlardır. Çoğu kullanıcı için hava soğutucuları yeterlidir. Aşırı hız aşırtma veya çoklu yüksek performanslı bileşenleriniz yoksa sıvı soğutmadan kaçının.forum.donanimhaber.com
Halihazırda soğutucum olduğu için araştırmadım hocam. Bilgim yok.Peki hava soğutucu olarak öneriniz var mıdır?