Teşekkür ederimEvet ödeme seçeneklerinde hangi bankalara 3 ay vade farksız taksit yaptığı yazıyor.
Teşekkür ederimEvet ödeme seçeneklerinde hangi bankalara 3 ay vade farksız taksit yaptığı yazıyor.
Almayin abi almayın fan ve 420 sıvı masrafı çok ağırMorpheus var oda 6 felan işte gereksiz pahalı
Bun sogutucuyu sharkoon tg6 kasaya takabilirmiyizalabileceğiniz en iyi sıvı 360mm sıvı soğutmalardan biridir hiç düşünmeden sizde işlemci yoksa bile alın ilerde lazım olurdaha fazla bütçeye daha iyileri var tabi ama bu fiyata daha iyisi yok gibi.
O kasaya ekran kartı oyuncak gibi kalmis
bekliyoruz .DO kasaya ekran kartı oyuncak gibi kalmis![]()
evet fakat üste değil öne takabilirsiniz.Bun sogutucuyu sharkoon tg6 kasaya takabilirmiyiz
Teşekkürler hocam one takacam çok önemli değil konumu benim için yaz ayları için iyi soğutsun ve yariin öbür gün işlemciyi yukseltirsem değiştirmeye gerek kalmasın diye aliyorumevet fakat üste değil öne takabilirsiniz.
çok mantıklı hareket olur bu sıvı soğutucu ile çoğu işlemci soğur mantıklı karar.Teşekkürler hocam one takacam çok önemli değil konumu benim için yaz ayları için iyi soğutsun ve yariin öbür gün işlemciyi yukseltirsem değiştirmeye gerek kalmasın diye aliyorum
Thermaltake Versa T25 için de uygun mudur?çok mantıklı hareket olur bu sıvı soğutucu ile çoğu işlemci soğur mantıklı karar.
hocam uygundur fakat muhtemelen bu kasanında önüne takmak zorunda kalabilirsiniz.Thermaltake Versa T25 için de uygun mudur?
Hadi yaa.. Yıkıldım şuanhocam uygundur fakat muhtemelen bu kasanında önüne takmak zorunda kalabilirsiniz.
kasayı incelediğim de 360m desteği olduğu yazıyordu ama yukardamı aşşağıdamı yazmıyordu bu yüzden öyle dedim isterseniz kasanın fanlarını yukarıya alıp öne 360mm takıp kullanabilirsiniz hocam.Hadi yaa.. Yıkıldım şuan
Birsey fark etmez hocam çok takmayın ilerde kasayı degistirrisinHadi yaa.. Yıkıldım şuan