arctic liquid freezer ii sıcaklık değerleri

ragssz

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar sistem boşta iken arctic liquid freezer ii 240mm ile 43-50 arası %100 yükte iken 70-75 derece arasında seyrediyor. İşlemci r5 3600x. Normal mi? Fan ayarı şuan için default. Özel ayar yapmam gerekiyor mu? Bir sıkıntı olur mu?(işlemciyi oyun için kullanıyorum)

Son düzenleme:
biraz fazla sıcak, sağlam monte ettiğine emin misin

Arkadaşlar sistem boşta iken arctic liquid freezer ii 240mm ile 43-50 arası %100 yükte iken 70-75 derece arasında seyrediyor. İşlemci r5 3600x. Normal mi? Fan ayarı şuan için default. Özel ayar yapmam gerekiyor mu? Bir sıkıntı olur mu?(işlemciyi oyun için kullanıyorum)
Hava soğutma ile 5600 boşta 38 derece biraz fazla ısınmış. Montaj da veyahut macunda sorun olabilir. Ya da pompa rpm düşüktür.

soğutmanın ayağı mosfet soğutucusuna dayanmıştı o yüzden olabilir mi acaba? Ama işlemciye değiyordu
tam oturması lazım yt den montaj videolarına bakabilirsin

pompa rpmi nasıl ayarlicam biostan bulamadım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam oturması lazım yt den montaj videolarına bakabilirsin
tam oturmasa %100 yükte 70-75 derece arasında kalırmıydı (bilmediğimden soruyorum)

tam oturmasa %100 yükte 70-75 derece arasında kalırmıydı (bilmediğimden soruyorum)
Pompa RPM yok bunlarda fanlar ve pompa tek kabloda :D

sıkmadıysan olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,394
Üyeler
192,322
Son üye
ByX66
Geri