Arctic Liquid Freezer III 360'ın pompasından veya VRM fanından tiz ses geliyor

Xalionis

80+
Reaksiyon skoru
66
Merhaba yaklaşık 1 senedir Arctic Liquid Freezer III 360mm kullanıyorum ve son 2 aydır pompadan veya pompanın üzerindeki VRM fanından acayip tiz bir ses geliyor çok rahatsız ediyor. BIOS'tan 2200RPM'e çekince pompayı PC boştayken ses duyulmuyor ama yük binince yine kulaklık içine gelecek kadar yüksek derecede ses yapıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu bu modelde?

Merhaba yaklaşık 1 senedir Arctic Liquid Freezer III 360mm kullanıyorum ve son 2 aydır pompadan veya pompanın üzerindeki VRM fanından acayip tiz bir ses geliyor çok rahatsız ediyor. BIOS'tan 2200RPM'e çekince pompayı PC boştayken ses duyulmuyor ama yük binince yine kulaklık içine gelecek kadar yüksek derecede ses yapıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu bu modelde?
Garantiye gönder

arctic pompların kronik sorunu.yıllardır bu var yapacak bişey yok.

Garantiye gönder
O kadar vaktim olsa gönderirim zaten ben eğer bu üründe kronik sorun varsa kullanmaya devam etmemek için yenisini almak için sormuştum aslında. Boşu boşuna garanti ile uğraşmak istemiyorum.

arctic pompların kronik sorunu.yıllardır bu var yapacak bişey yok.
Almadan önce araştırdığımda herkes çok övüyordu hem sessiz hem performans olarak çok iyi diye... Önerebileceğin bir sıvı soğutma yada hava soğutma var mı?

işlemcinizi paylaşın ona göre değerlendirelim.

işlemcinizi paylaşın ona göre değerlendirelim.
Ryzen 9 7950X
MSI X670E Tomahawk
RTX 5070Ti 16GB
RTX 5070 12GB
Patriot 2x32 64GB
Samsung 970 Evo Plus 1Tb
Corsair RM1000E
Arctic Liquid III 360mm

Yurt dışı formlarına bakarsanız bu konuyla alakalı bir düzüne konu mevcut. Bu sorun arctic ürüne has bişey değil asusun rog extrem modelinde de başıma gelmişti servise verip yenisi ile değiştirmişlerdi. Ödülmüş ws laf salatalığına gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri