🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

daha sessiz olan ama rgb fansız olan modeli;
performance modelini 7800x3d ile kullanıyorum
Bende de 7800x3d var hangi soğutucu daha sessiz çalışıyor ve rgbsi olmayan model ?

Ya da Arctic Liquid Freezer III Pro yerine bu soğutucuları mı tavsiye edersiniz yoksa Thermalright Frozen Warframe Pro mu ?

Bende de 7800x3d var hangi soğutucu daha sessiz çalışıyor ve rgbsi olmayan model ?

Ya da Arctic Liquid Freezer III Pro yerine bu soğutucuları mı tavsiye edersiniz yoksa Thermalright Frozen Warframe Pro bunu mu ?
Performance modeli daha sessiz ve fanlarında rgb yok
Estetiğe önem vermiyorsan Lian Li Performance modelini al
Eğer LCD si olsun hoş dursun dersen Thermalright Warframe Pro al, Arctic alma

Görüntüye de önem veriyorsan neden olmasın, arctic forumlarda şişirilmiş bir balon zannımca
RGB ışıklandırma sevmiyorum ama işlemcinin üstünde mini ekran hoşuma gidiyor, cidden bir düşündürdü yani. Sırf sessiz diye almıştım aslında ama ses konusunda da geride kalıyor baya anlamadım ben bu işi.

Performance modeli daha sessiz ve fanlarında rgb yok
Estetiğe önem vermiyorsan Lian Li Performance modelini al
Eğer LCD si olsun hoş dursun dersen Thermalright Warframe Pro al, Arctic alma
Soğutma performansları aynı yani aşağı yukarı doğru mu anladım , gerisi sadece estetiğe giriyor bu 3 modelde

RGB ışıklandırma sevmiyorum ama işlemcinin üstünde mini ekran hoşuma gidiyor, cidden bir düşündürdü yani. Sırf sessiz diye almıştım aslında ama ses konusunda da geride kalıyor baya anlamadım ben bu işi.
Ses konusunda en gürültülü olanlardan bir tanesi, dediğim gibi balon
1759912647082.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutma performansları aynı yani aşağı yukarı doğru mu anladım , gerisi sadece estetiğe giriyor bu 3 modelde
Evet, gürültü faktörünü unutma

Ses konusunda en gürültülü olanlardan bir tanesi, dediğim gibi balon
Alıntıyı görüntüle

Evet
Teşekkürler hocam, muhtemelen iade edeceğim ya amazondan almıştım zaten siyah olanını. Aslında hava soğutucuları daha çok seviyorum da bu Thermalright veya lian li gibi soğutma ve ses performansı olan var mı bilmiyorum.

Evet

Benzer sonuçlar burada da var; başka kaynak varsa atın bakalım ben bulamadım.
Burada o kadar uçuk farklar yok ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,703
Üyeler
184,821
Son üye
güngör 5434
Geri