ApeironPrime
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 5500
Merhaba Artic liquit frezer III 360 A- RGB soğutucu Cooler master TD 500 V2 kasaya sığar mı?
Asus Z790 wifi 7 analart kullanıyorum sizce yine sığar mı ?sığar
Genel olarak kasayla alakalı bir durum üst tarafa 360 mm desteği var yazıyor vatanın sayfasındaAsus Z790 wifi 7 analart kullanıyorum sizce yine sığar mı ?
Evet ama bahsettiğim soğutucu 360 mm den fazla yer kapliyormuş beni şüpheye düşüren bu hocamGenel olarak kasayla alakalı bir durum üst tarafa 360 mm desteği var yazıyor vatanın sayfasında
360'dan fazla yer kaplamıyor. Onun büyük olduğu konu o değil. Kalınlık farkı var genişlik vs aynı.Evet ama bahsettiğim soğutucu 360 mm den fazla yer kapliyormuş beni şüpheye düşüren bu hocam
280 mm de olur denmiş üste biraz daha geniş olsada 420 lik kadar olmaz herhalde sıkıntı çıkmamalıEvet ama bahsettiğim soğutucu 360 mm den fazla yer kapliyormuş beni şüpheye düşüren bu hocam
Sıkıntı olmaz mi diyorsunuz hocam ?360'dan fazla yer kaplamıyor. Onun büyük olduğu konu o değil. Kalınlık farkı var genişlik vs aynı.
360 olanı çok övülüyor mümkünse onu almak istiyorum280 mm de olur denmiş üste biraz daha geniş olsada 420 lik kadar olmaz herhalde sıkıntı çıkmamalı
360 olanı çok övülüyor mümkünse onu almak istiyorum280 mm de olur denmiş üste biraz daha geniş olsada 420 lik kadar olmaz herhalde sıkıntı çıkmamalı
Üste muhtemelen sığmaz, öne sığar diye düşünüyorum ama öne de radyatörü pek önermem.Sıkıntı olmaz mi diyorsunuz hocam ?
Tamamdır hocam sipariş etmekten vazgeçtim teşekkür ederim.Üste muhtemelen sığmaz, öne sığar diye düşünüyorum ama öne de radyatörü pek önermem.
konuyu hortlatıyorum çünkü soğutucu çok rahat üste sığıyor az önce kurulumunu yaptım bu kasadan olupta almayı düşünen kişilere yardımcı olmak için yazıyorumÜste muhtemelen sığmaz, öne sığar diye düşünüyorum ama öne de radyatörü pek önermem.