Kartalkanca
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
TG Kryonaut (12.5W/mk) (1gr) = 420tl
MX-6 (8.5W/mk) (8gr) = 399tl
Seçiminiz ne olurdu?
Seçiminiz ne olurdu?
mx6 çok katı geldi bana hbdan aldım ilki kırık geldiTG Kryonaut (12.5W/mk) (1gr) = 420tl
Seçiminiz ne olurdu?
termal macuna bu kadar takılmayın hocam ya,TG Kryonaut (12.5W/mk) (1gr) = 420tl
Seçiminiz ne olurdu?
olmuyor ya o hızlı kuruyor ben randuman alamadımtermal macuna bu kadar takılmayın hocam ya,
yeri geldıgınde yokken diş macunu bile kullandık vs..
ne kadar duman, o kadar randumanolmuyor ya o hızlı kuruyor ben randuman alamadım
Kasa sirkulasyon ve sogutucu iyi degilse ne surersen sur.olmuyor ya o hızlı kuruyor ben randuman alamadım
Hocam W/mk değeri iyiymiş ama dediğiniz gibi kuruma sorunu falan var mı kaliteli mi silikon kalitesi önemlihttps://www.akakce.com/termal-macun...5-mgy-adsk-n03g-r1-3-gr-fiyati,938403213.html
Bu ürünede bakar mısın önceden TG Kryonaut kullanıyordum çok az olduğu için tek sıkımlıktı buna geçtim daha F/P gibi 12,6 w mk iletkenliği
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her cuma 340-350 tl ye düşüyor gaming gecesinde acelen yoksa indirim bekleyebilirsin
Hocam soğutucu Corsair H150 360mmKasa sirkulasyon ve sogutucu iyi degilse ne surersen sur.
bu anlamda demiştim, macun farkı o kadar hissedilir degil.
mx yeter ztn..
mx-4 eskidi hocam, günceli mx-6 geliştirilmiş haliBence mx4 ikisinden de iyi. Uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum + olarak
Daha sümüksü yapıda Kryonaut göre daha zor kurur gibime geldiHocam W/mk değeri iyiymiş ama dediğiniz gibi kuruma sorunu falan var mı kaliteli mi silikon kalitesi önemli