Neler Yeni

🔥İndirim Arctic Mx6 8g 390 tl

Nezha

80+ Bronze
Hocam bunun fiyat geçmişine baktınız mı? Sırf başlık açmak için mi açıyorsunuz bilmiyorum ama son 1 aydır 390 lira 8g mx6. 29 kasımda 360 liraydı hatta. Neresi sıcak fırsat anlatır mısınız?

Darkz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun fiyat geçmişine baktınız mı? Sırf başlık açmak için mi açıyorsunuz bilmiyorum ama son 1 aydır 390 lira 8g mx6. 29 kasımda 360 liraydı hatta. Neresi sıcak fırsat anlatır mısınız?
Şurası sıcak fırsat daha ucuza yok dostum evet biliyorum 360 a da düştü ama insanlar mx6 mi thermalgrizzly mi diye soruyor burdan bunu da alabilirler

Nezha

80+ Bronze
Şurası sıcak fırsat daha ucuza yok dostum evet biliyorum 360 a da düştü ama insanlar mx6 mi thermalgrizzly mi diye soruyor burdan bunu da alabilirler
Sıcak fırsat konusu öneri yapmak için değil. 1 aydır aynı fiyat olan ürüne nasıl fırsat diyebiliyorsunuz? Gerçek fırsatlar araya kaynıyor.

Darkz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcak fırsat konusu öneri yapmak için değil. 1 aydır aynı fiyat olan ürüne nasıl fırsat diyebiliyorsunuz? Gerçek fırsatlar araya kaynıyor.
Hepsini ben açtım zaten uzundur doğru düzgün bir fırsat yok araya kaynayacak fiyat bana göre uygun mx6 4 g 6 g bu fiyata var

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Tahir Öztürk
Fırsat değil diyorlar bide 8 g için gayet iyi fiyat
1733934160784.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcak fırsat değil değil neyini anlamak istemiyorsun? Birisi de kusura bakmayın desin şu forum da herkes illa kendi dediğini doğru kabul ettirecek!

Darkz

80+
1agustostqkini yakaayamadilarsa pek farketmez

Alıntıyı görüntüle

Sıcak fırsat değil değil neyini anlamak istemiyorsun? Birisi de kusura bakmayın desin şu forum da herkes illa kendi dediğini doğru kabul ettirecek!
Millet sordu nerden alabilirim diye özelden bende konu açtım bu kadar basit

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Tahir Öztürk
n11 de 400tl teknobiyotik satıyor zaten bak uçuç kupon veya anasayfaya gelen kuponlar ile 350 tl altına düşer fiyatı

1agustostqkini yakaayamadilarsa pek farketmez

Millet sordu nerden alabilirim diye özelden bende konu açtım bu kadar basit
özelden sorulan soruya özelden cevap verirsin her soru soran için herkes 10 tane konu açsın ozaman

Darkz

80+
n11 de 400tl teknobiyotik satıyor zaten bak uçuç kupon veya anasayfaya gelen kuponlar ile 350 tl altına düşer fiyatı
400 TL'ye 50tll kupon verirse düşer

özelden sorulan soruya özelden cevap verirsin her soru soran için herkes 10 tane konu açsın ozaman
Ozleden 10 kişiye cevap veremem

Top Bottom