Arkadaşlar piyasaya göre çok uygun olduğu için paylaştım mx6 biliyorsunuz çok üst düzey bir termal macun
Son düzenleme:
Şurası sıcak fırsat daha ucuza yok dostum evet biliyorum 360 a da düştü ama insanlar mx6 mi thermalgrizzly mi diye soruyor burdan bunu da alabilirlerHocam bunun fiyat geçmişine baktınız mı? Sırf başlık açmak için mi açıyorsunuz bilmiyorum ama son 1 aydır 390 lira 8g mx6. 29 kasımda 360 liraydı hatta. Neresi sıcak fırsat anlatır mısınız?
Sıcak fırsat konusu öneri yapmak için değil. 1 aydır aynı fiyat olan ürüne nasıl fırsat diyebiliyorsunuz? Gerçek fırsatlar araya kaynıyor.Şurası sıcak fırsat daha ucuza yok dostum evet biliyorum 360 a da düştü ama insanlar mx6 mi thermalgrizzly mi diye soruyor burdan bunu da alabilirler
Hepsini ben açtım zaten uzundur doğru düzgün bir fırsat yok araya kaynayacak fiyat bana göre uygun mx6 4 g 6 g bu fiyata varSıcak fırsat konusu öneri yapmak için değil. 1 aydır aynı fiyat olan ürüne nasıl fırsat diyebiliyorsunuz? Gerçek fırsatlar araya kaynıyor.
sıvı sogutmayla mx 6 gelmiş ohhhŞurası sıcak fırsat daha ucuza yok dostum evet biliyorum 360 a da düştü ama insanlar mx6 mi thermalgrizzly mi diye soruyor burdan bunu da alabilirler
Fırsat değil diyorlar bide 8 g için gayet iyi fiyat
Fırsat değil diyorlar bide 8 g için gayet iyi fiyat
1agustostqkini yakaayamadilarsa pek farketmez
Millet sordu nerden alabilirim diye özelden bende konu açtım bu kadar basitAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcak fırsat değil değil neyini anlamak istemiyorsun? Birisi de kusura bakmayın desin şu forum da herkes illa kendi dediğini doğru kabul ettirecek!
özelden sorulan soruya özelden cevap verirsin her soru soran için herkes 10 tane konu açsın ozaman1agustostqkini yakaayamadilarsa pek farketmez
Millet sordu nerden alabilirim diye özelden bende konu açtım bu kadar basit
400 TL'ye 50tll kupon verirse düşern11 de 400tl teknobiyotik satıyor zaten bak uçuç kupon veya anasayfaya gelen kuponlar ile 350 tl altına düşer fiyatı
Ozleden 10 kişiye cevap verememn11 de 400tl teknobiyotik satıyor zaten bak uçuç kupon veya anasayfaya gelen kuponlar ile 350 tl altına düşer fiyatı
özelden sorulan soruya özelden cevap verirsin her soru soran için herkes 10 tane konu açsın ozaman