teşekürlerBen Artic Liquid Freezer III adlı sıvı soğutucu ilk çıktığı zamanlarda buradan 420mmyi 5 bin liraya aldım. Bence uygun ve çoğunlukla diğer sitelerde bulamayacağınız ürünleri satıyor. En azından ülkeye ilk getirenlerden, onun dışında WhatsApp üzerinde gece konuşmuşluğum bile oldu. Sorularımı cevapladı. Çekinmeyin
Yanlış bir düşünce kullanmadıysan bu fanlardan çok kullandım ve hala kullanıyorum artic ürünleri kafa şişirmez K server fanları hariç zamanında 12k rpm çeviren falara kadar kullandım bu fanlar aşırı sessizdir max serisini önericeğim konum eğer kasanızın arkasında sağında solunda en önemlisi arkasında duvar varsa max serisi gayet güzel bir seçim eğer konumlandırmada hava sorunu yoksa düz modellerine bakılabilir kalite=arctic…Yalingiz bu kasa fanı değil basınç fanı yani işlemci soğutma fanı, rpm değerleri çok iyi alınır ama kasa soğutma için alırsanız kafanızı sisirir ve istenen verimi alamazsınız
Merhaba üst devirlerde aşırı ses yapıyor 2 pack kullandık 1000rpm üstü rüzgar sesi baya geliyor benim gibi sese takılırsan senin için problem bir ürün argb konusuna gelirsek aldığım hafta 2 tanesi bozulup sadece beyaz yanmaya başladı pek önemseyip göndermedim bilgin olsun.