Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC P12 PWM PST 120mm Siyah Fan - 289 TL

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Her fan da geçerli mi? Lian li infinity fanları sıvı soğutmaya takmış çok kişi gördüm örneğin, bu hatalı mı olur?
Muhakkak geçerlidir bende lian li galahad 2 lcd infinity fanli model infinity olmayan model 3 4derece fark ediyor diyorlar aynı işlemci aynı soğutucu da

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Muhakkak geçerlidir bende lian li galahad 2 lcd infinity fanli model infinity olmayan model 3 4derece fark ediyor diyorlar aynı işlemci aynı soğutucu da
3-4 çok önemli değil ben büyük fark olur mu merak ettim

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar çok basit bir soru soracağım konuyla ilgili sayılır, yeni konu açıp fazlalık yapmasın. Egzoz fanını arkaya ya da üste takmanın çok farkı olur mu, hangisi daha yararlı? Ben de P12 ya da F12 almayı düşünüyorum.

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Şahin Saydan
Kasa için f alcaksiniz p olanlar basınçlı olduğu için sıvı soğutmaya uygun f serisi daha fazla cfm var ona göre alım ayrıca site güvenli

P serisinin düz p12 modelini corsair 3000d kasamda kullanıyorum 3 önde 1 arkada olacak şekilde f12 olanı da kullandım arada 3 derece oynadı f serisi sanki biraz daha gürültülü bu bilginizi kullanım deneyimine bakarak mı söylediniz yoksa internette dolaşan bilgilere göre mi? Mantıklı olarak p serisinde kimse düz p12 modelini sıvı soğutmaya takmaz p12 max'ı takar bazen kağıt üzerinde olanla yapılan bir olmuyor hocam bilginize.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf duymayan
bende egzoz fan arıyorum ama bulamadım 120mm kasa msı mag forge m100a d60

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Şahin Saydan
Arkadaşlar çok basit bir soru soracağım konuyla ilgili sayılır, yeni konu açıp fazlalık yapmasın. Egzoz fanını arkaya ya da üste takmanın çok farkı olur mu, hangisi daha yararlı? Ben de P12 ya da F12 almayı düşünüyorum.

Eğer sıvı soğutmaya göre konumlandıracaksan burada ki bilgiler çok yardımcı olabilir sana tamamen konumla alakalı onu test ederek bulabilirsin.

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Şahin Saydan
İşlemcide stok fan var, kasanın önünde 3 fan var, bir de ekran kartının kendi fanları, başka fan yok. Kasanın önü ve üstü mesh.
Bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar olacaktır bana kalırsa kasanın arkası açık ise hava dağıtacak şekilde yukarda arkadaşların dediği gibi f12 arctic modeli düşünüle bilir eğer arkasında duvar veya bir engel varsa p12 takman daha yararlı gibi daha da abartırım dersen p12 max :)

Bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar olacaktır bana kalırsa kasanın arkası açık ise hava dağıtacak şekilde yukarda arkadaşların dediği gibi f12 arctic modeli düşünüle bilir eğer arkasında duvar veya bir engel varsa p12 takman daha yararlı gibi daha da abartırım dersen p12 max :)
Teşekkürler. :)

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular