Yardım Arctic fanlardan hangisi alınır

knk buda aynı hesap ki 3k ediyor yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral valla berbat üflemiyor elimi koyunca öne a4 koyuyorum onuda çekmiyor hiç ama egzoz olan üst fanlar uçuruyor kağıdı çekmeside bi okadar kasanın fanları sesli çalışan thermalright fanalr daha iyi üflüyor hepsi 1000 1200 rpm çalışıyor dün daha kötüydü hava akışı akşam format çaktım bios sıfırladım her soketi pwm yaptım ısılar güzel düştü ama camı açında 3 derece ekran kartı işlemci 5 10 derece düşüyor
Arctic'in fanları ucuz ama tahmin edildiği gibi çok performanslı değiller millet abartıyor.

bu fanlar rgb değildir.ARGB dir. siz 3 adet fanın argb başlıklarını birbirine bağlayıp argb giriş portuna takacaksınız.yazılıma gerek yok. anakartınız hangi marka model ise onun yazılımından kontrol edeceksiniz.
argb corsair ram falan takınca anakarttan algılamıyor da ondan sordum illaha yazılım kurmak gerekiyor

Arctic'in fanları ucuz ama tahmin edildiği gibi çok performanslı değiller millet abartıyor.
phantom spirit var ryzen 5 7600 75 78 derece oluyor warzone da falan kapağı açınca 70 68 oluyor bazen 65 oluyor garip ekran kartıda 78 oluyordu kapağı açınca 72 oluyordu formattan önce şimdi 73 72 üstü olmuyor kapağı açarsan 68 70 takılıyor kapağı açınca hatta fanları da 1700 1900 arası rpm den 1300 1400e düşüyor rahatlıyor

argb corsair ram falan takınca anakarttan algılamıyor da ondan sordum illaha yazılım kurmak gerekiyor
hayır sevgili hocam bu fanlara yazılım yüklemek zorunda değilsiniz.fanın kendisinde zaten argb ayrı bir portu mevcut siz hepsini birleştirdiğinizde anakartın bütün yazılımlarıyla kusursuz kullanabilirsiniz.bahsettiğim konu isa çok bir hub yani hem pwm fanları çalıştırsın hem argb leri kontrol etsin olmuyor illa çakışma yapıyor.en sağlıklısı argb rgb ve pwm kontrol ünitelerini ayrı almaktır

hayır sevgili hocam bu fanlara yazılım yüklemek zorunda değilsiniz.fanın kendisinde zaten argb ayrı bir portu mevcut siz hepsini birleştirdiğinizde anakartın bütün yazılımlarıyla kusursuz kullanabilirsiniz.bahsettiğim konu isa çok bir hub yani hem pwm fanları çalıştırsın hem argb leri kontrol etsin olmuyor illa çakışma yapıyor.en sağlıklısı argb rgb ve pwm kontrol ünitelerini ayrı almaktır
şuan msi ın kendi kontrolcüsü var argb ve pwm onu kullanıyorum

şuan msi ın kendi kontrolcüsü var argb ve pwm onu kullanıyorum
tamam işte onunla yola devam edebilirsiniz.

fan alacaksanız tek biçilmiş kaftan vardır oda NOCTUA. Parasını düşünmeyeceksiniz 20 yıl kullanırsınız.bende noctua nf f12 3000 rpm var 4 adet yaklaşık 13 yıl oldu hala ilk gün gibi çalışıyor.

Son düzenleme:
fan alacaksanız tek biçilmiş kaftan vardır oda NOCTUA. Parasını düşünmeyeceksiniz 20 yıl kullanırsınız.bende noctua nf f12 3000 rpm var 4 adet yaklaşık 13 yıl oldu hala ilk gün gibi çalışıyor.
Hocam bu dediğiniz fanı nereden alabiliriz bana 3 tane fan lazım yoksa yukarıda attığınız corsairi mi alayım?

Hocam bu dediğiniz fanı nereden alabiliriz bana 3 tane fan lazım yoksa yukarıda attığınız corsairi mi alayım?
Zor bulursun. En son Inventus satıyordu kaldıysa orada vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri