Arctic P12 Max Kasa Fanı Nasıldır?

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi arakdaşıma kuracağımız sistem için kasa fanı arayışındayım ve hava akışı yönünden iyi bir fan olarak böyle bişey buldum kasa h9 flow tarzı yada 360mm sıvı soğutma destekleyecek bir mesh kasa olacak sizce yazdığım arctic p12 max fanı nasıldır? başka önerileriniz varsa onlarıda beklerim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi arakdaşıma kuracağımız sistem için kasa fanı arayışındayım ve hava akışı yönünden iyi bir fan olarak böyle bişey buldum kasa h9 flow tarzı yada 360mm sıvı soğutma destekleyecek bir mesh kasa olacak sizce yazdığım arctic p12 max fanı nasıldır? başka önerileriniz varsa onlarıda beklerim.
Kasanın kendisinde fan yoksa birde fana para vermeyin dark maxmima v30 alın onunda 360mm sıvı soğutma desteği var

Kasanın kendisinde fan yoksa birde fana para vermeyin dark maxmima v30 alın onunda 360mm sıvı soğutma desteği var
hocam kasaların kendi fanları bana pek iyi performans verecek gibi gelmiyor. hem 5090'lı sisteme de iyisi olsun diye bu kadar inceliyoruz. yoksa kendim zaten kasayla gelen fanları kullanıyorum hala

9x 14cm arctic p14 max takılı kasa da (DeepCool CH780), diyorum ki neden daha önce almadım. Server fanı gibi güzel ayarla sıcak havalarda serin tutuyor ve sessiz. Cfm 95 başka bir şey söylemeye gerek yok, rakibi yok bu fiyat bandında ve cfm değerinde.

Geri