Neler Yeni

ARCTIC P12 PWM 120mm Fan 2 Adet 370,25 TL 3 Adet 517,02 TL

LordCalap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Çalap
Hocam Prime ile 2 beyaz 405 TL ye(indirim uygulanmıyor), 2 siyah fan dediğiniz gibi 370TL ye geliyor (%10 indirim uygulanıyor bu indirimde ithalat ücretini karşılıyor) tanesinin 150 TL ye geldiği indirimlere göre (15-20 nisan arasındaydı) çokta ucuz sayılmaz maalesef :(

Güncelleme: 2. ürüne %10 indirim ithalat ücretini değil teslimatı karşılıyor.

oliveforge99

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Prime ile 2 beyaz 405 TL ye(indirim uygulanmıyor), 2 siyah fan dediğiniz gibi 370TL ye geliyor (%10 indirim uygulanıyor bu indirimde ithalat ücretini karşılıyor) tanesinin 150 TL ye geldiği indirimlere göre (15-20 nisan arasındaydı) çokta ucuz sayılmaz maalesef :(

Güncelleme: 2. ürüne %10 indirim ithalat ücretini değil teslimatı karşılıyor.

Bu fiyatlara bu performansı veren fan satılmıyor ülkemizde. Beyazı tekli alımda 50, çift alımda 200 lira ucuza geliyor.

Çoklu alımda indirimi sadece siyaha ve toplam ürün bedelinin %10'u kadar yapıyor.

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Joker
Size bir fikir vereyim. Eğer alacaksanız. Noctua fan alın. Hatta noctua redux tahliye fanları var hem 4 adet kaucuk pwm fan çoklayıcı kablo ve dahasıyla birlikte. Noctua şirketi kargo ücreti almıyor. 2 adet 620₺ geliyor. Noctua kalitesini söylemiyorum bile fanların ömrü 150bin saat. 20 sene 6 saat kullansan anca öldürürsün oda belki ve kullananlar çok memnun. Sadece eksi olarak vidası yok. Onuda alırsınız.
Amazon Fan

Bakın bunun direk fan hali var ama fan ile vida yolluyor böyle ise ilerde cpu tahliye kiti olarakta kullanılıyor artı titreşim azaltan pedler, fan pwm çoklayıcı ve diğerleri tek pakette almış olursunuz. Kargo ücretide almıyor. Buda benden forumdakilere gelsin. 1000rpm çok az ses yapıyor. Ben noctua kullanıyorum. Kalite ve performans

Top Bottom