Arctics Nova 5 Nasıl?

Efe Alper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,707
Bütçe
8000
Bütçem bu civarda biraz daha çıkabilirim. Bu kulaklık tasarımı özellikleriyle vs güzel gözüktü. Karar vermekte zorlanıyorum yardımcı olur musunuz?
Başka öneriniz varsa o da olur.

bi 6 ay once aldım cok güzel bence alabilirsin telefona ve bilgisayara baglanan cok secenek yoktu hızlı sarj oluyo ve kolay kolay da bitmiyo yani öyle öneririm bi kötü yanını görmedim görünüs olarak g733 mü ne o da cok güzel görünüyor ama telefona baglanmıyor o nova 5 bence her yönüyle okey

bi 6 ay once aldım cok güzel bence alabilirsin telefona ve bilgisayara baglanan cok secenek yoktu hızlı sarj oluyo ve kolay kolay da bitmiyo yani öyle öneririm bi kötü yanını görmedim görünüs olarak g733 mü ne o da cok güzel görünüyor ama telefona baglanmıyor o nova 5 bence her yönüyle okey
Teşekkürler. He80 max e o fiyat değer mi düşünüyorum. Yoksa nova 5 hoşuma gitti.

Bütçem bu civarda biraz daha çıkabilirim. Bu kulaklık tasarımı özellikleriyle vs güzel gözüktü. Karar vermekte zorlanıyorum yardımcı olur musunuz?
Başka öneriniz varsa o da olur.
Nova 5 beyaz kullanıyorum bir sorunu yok sadece kafa kısmı biraz küçük eğer büyük bir kafanız varsa daha büyük modeller öneririm onun haricinde beyaz kulaklığın ped kısımları hızlı kirleniyor ve sarıya dönüyor şarjı 3-4 günü rahat çıkarıyo ve mikrofon yapısı dışarda kullanım için müsait alacaksanız siyah renk öneririm

Geri