Neler Yeni

Arctis 3 2019 Edition farkı ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ali Tuna Kendirci
yazın kulaklık olarak arctis 3 almayı planlıyorum kullanan varsa memnun musunuz ve arctis 3 ile arctis 3 2019 edition arasındaki farklar nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
2019 dan önceki modellerde key çıkıyordu ss engine 3 ile kullanabiliyordun. 2019 modelde çıkmıyor. Ben kullanıyorum memnunum.

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
Yazılım olarak eski modeller çok fazla başka ses yazılımlarıyla çakıştığı için Steelseries, Engine 3 desteğini kaldırdı.Sadece Windows 10' da olan 'Windows Sonic' desteğini açtı. Kulağını uzun kullanım sonrasında acıtabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ali Tuna Kendirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım olarak eski modeller çok fazla başka ses yazılımlarıyla çakıştığı için Steelseries, Engine 3 desteğini kaldırdı.Sadece Windows 10' da olan 'Windows Sonic' desteğini açtı. Kulağını uzun kullanım sonrasında acıtabilir.

teşekkürler arctis 5 önerir misiniz güzel kulaklık eğer bütçem yeterse 3 yerine 5 alacağım

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
teşekkürler arctis 5 önerir misiniz güzel kulaklık eğer bütçem yeterse 3 yerine 5 alacağım
7 kullanıyorum. Arctis serisi olarak hepsi rahat hafif uzun kullanımda oldukça iyi. Padları yaz aylarında terledikçe koku yapar. Ayda bi elinde yıkayıp kurut yeni gibi oluyor. Kullan dilediğince. Makinada yıkama padları

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
Arctis 5 alabilirsin ama daha güzel olarak Hyperx Cloud II alabilirsin Arctis 5 in fiyatına baktım Cloud 2 azıcık daha ucuz Cloud II kullanıyorum gerçekten ses kalitesi mükemmel kafada da rahat duruyor onu tercih edebilirsin ama tasarımı hoşuna gittiyse Arctis 5 alabilirsin ama Cloud II yi öneririm

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arctis 5 alabilirsin ama daha güzel olarak Hyperx Cloud II alabilirsin Arctis 5 in fiyatına baktım Cloud 2 azıcık daha ucuz Cloud II kullanıyorum gerçekten ses kalitesi mükemmel kafada da rahat duruyor onu tercih edebilirsin ama tasarımı hoşuna gittiyse Arctis 5 alabilirsin ama Cloud II yi öneririm
Cloud ll mikrofonu nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctis 5 için bu konuya bakmanı tavsiye ederim

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
Cloud II mikrofonu da güzel hayal kırıklığına uğratmaz ben beğeniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ali Tuna Kendirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud II mikrofonu da güzel hayal kırıklığına uğratmaz ben beğeniyorum

zaten cloud II düşündüm ama profesyonel bir oyuncu değilim o yüzden arctis 5 in yeteceğini düşünüyorum (veya 3) tasarımını beğeniyorum ve mouse da steelseries olduğu için biraz da uyumluluk açısından arctis 5 i seçtim

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
zaten cloud II düşündüm ama profesyonel bir oyuncu değilim o yüzden arctis 5 in yeteceğini düşünüyorum (veya 3) tasarımını beğeniyorum ve mouse da Steelseries olduğu için biraz da uyumluluk açısından arctis 5 i seçtim
Kulağın büyük değilse arctis 5i tercih edebilirsin tasarımı bencede Cloud II den daha iyi ben performans seviyorum bu kişiden kişiye değişir dediğim gibi kulağın büyük değilse Arctis 5i alabilirsin

Top Bottom