Arctis 5'e Alternatif Kulaklık önerisi ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
steelseries arctis 5 kulaklık hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar almayı düşünüyorum. Tasarım olarak çok hoşuma gidiyo sizin farklı önerileriniz var mıdır ?

Pek önerilen bir kulaklık değil diye biliyorum. Hs50 Pro düşünülebilir yakın fiyatlara.

Güzel kulaklık ama ben HS50 Pro tercih ederdim. Bir değerlendirin derim.

Ustalar tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası :( ses kalitesi fazla önemli değil açıkçası çok gereken oyunlar oynamıyorum çünki. Tasarım olarak şık diyebileceğiniz rgb kulaklıklar var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata hs50 pro oneririm ama arctis 3 de guzel kullaklik
Arctis 5 hakkında ne düşünürsün ?

Güzel kulaklık ama ben HS50 Pro tercih ederdim. Bir değerlendirin derim.
Arctis 5 nasıl ?

HS 50 PRO öneririm.
Arctis 5 nasıl ?

Ustalar tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası :( ses kalitesi fazla önemli değil açıkçası çok gereken oyunlar oynamıyorum çünki. Tasarım olarak şık diyebileceğiniz RGB kulaklıklar var mıdır ?

Arctis 5 nasıl ?
Fiyatini hak etmiyor Bence

Ustalar tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası :( ses kalitesi fazla önemli değil açıkçası çok gereken oyunlar oynamıyorum çünki. Tasarım olarak şık diyebileceğiniz RGB kulaklıklar var mıdır ?

Arctis 5 nasıl ?

Arctis 5 nasıl ?
hs50 pro yerine alınabilir.

Dostum böyle bir düşüncede isen 100-200 TL'ye git Rampage al, bu fiyata çıkmışken iyisini alman daha iyi. Arctis o kadar para etmez, Corsair öneriyoruz. Onu almanı şiddetle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri