SteelSeries nova 5 alınır mı

K1dot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,926
alınır kullanıyorum çok memnunum

arkadaşlar ilerleyen zamanlarda kulaklık almayı düşünüyorum sizce bu kulaklık alınır mı kullanan arkadaşlar artıları ve eksileriyle anlatırsa sevinirim fps oyunu ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum görünüşü de hoşuma gitti
ben indirime girmesini bekliyorum girdiği gibi cekicem

fps oyunlarında geçikme vs oluyor mu hocam?
hayır olmuyor, bluetooth da ise gecikme yok denecek kadar az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bir yerde kronik sorunu olduğunu okudum sesi %80 in altında sağ ve soldan eşit ses gelmiyormuş
bende öyle bir sıkınıtısı yok sesi çok yüksek diye sürekli 50 de kullanıyorum

hayır olmuyor, bluetooth da ise gecikme yok denecek kadar az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende öyle bir sıkınıtısı yok sesi çok yüksek diye sürekli 50 de kullanıyorum
sağ olun bilgi için bir de hocam kulağınızı sıkıyor mu kulaklık mikrofonu iyi mi

sağ olun bilgi için bir de hocam kulağınızı sıkıyor mu kulaklık mikrofonu iyi mi
mic çok kaliteli ekstra mic almaya hiç gerek yok. Bir tık sıkma var ama rahatsız edici değil

mic çok kaliteli ekstra mic almaya hiç gerek yok. Bir tık sıkma var ama rahatsız edici değil
tamamdır hocam sağ olun bilgiler için muhtemelen alıcam kulaklığı bir de kulaklık sesi dışarı veriyor mu? pedleri kalitelimidir acaba

tamamdır hocam sağ olun bilgiler için muhtemelen alıcam kulaklığı bir de kulaklık sesi dışarı veriyor mu? pedleri kalitelimidir acaba
pedler yumuşak dışı kumaş içi deri. Full deri kadar olmasa da yine de baya kesiyor

tekrardan teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden. Sıkma fazla gelirse kutuya asın kulaklığı esniyor öyle rahat kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,300
Üyeler
183,410
Son üye
nixby01
Geri