BaFz
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 3000
2999 TL'ye düşmüş akakçede en düşük 3.5k dan başlıyor. Kablosuz istediğim için bu modeli gördüm. Alınır mı?
Hocam tam olarak model model bilgim yok ancak her hangi bir kronik sorunu olan arctis duymadım.kronik bi sorunu falan yok dimi
1 ve 3'te varHocam tam olarak model model bilgim yok ancak her hangi bir kronik sorunu olan arctis duymadım.
nova 7 alsana2999 TL'ye düşmüş akakçede en düşük 3.5k dan başlıyor. Kablosuz istediğim için bu modeli gördüm. Alınır mı?
Hocam onları direkt önermiyorum.1 ve 3'te var
orası da doğruHocam onları direkt önermiyorum.![]()
7 lerdede var 2019 edition benimki soldan ses bi tık daha az geliyo. Yazılımsal hemde fiziksel kronik. Çok etkilemiyo ama can sıkıcı. Onu düzelttilerse on numara kulaklıkHocam tam olarak model model bilgim yok ancak her hangi bir kronik sorunu olan arctis duymadım.
değil. gamedec olsa okey anca ek özellikler için alınabilirSes kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlardı. 500 lira fazla verilir bence.
![]()
SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
değil. gamedec olsa okey anca ek özellikler için alınabilir
Ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlardı. 500 lira fazla verilir bence.
![]()
SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
7p+ kullanıyorum misssss![]()
Hocam onları direkt önermiyorum.![]()
7 lerdede var 2019 edition benimki soldan ses bi tık daha az geliyo. Yazılımsal hemde fiziksel kronik. Çok etkilemiyo ama can sıkıcı. Onu düzelttilerse on numara kulaklık
evet ses kalitesi olarak çok fark yok ama 9'da 7'de olmayan ek özellikler varsanırsam ahım şahım bi fark yok gibi 9 ile arasında bir de sorum olacak 3k yı hakediyor mu bu şartlarda bu kulaklık