ARCTIS 7+ Almayı Düşünüyorum. Sizce Nasıl?

BaFz

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
3000
Yenur.

Hocam tam olarak model model bilgim yok ancak her hangi bir kronik sorunu olan arctis duymadım.
1 ve 3'te var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2999 TL'ye düşmüş akakçede en düşük 3.5k dan başlıyor. Kablosuz istediğim için bu modeli gördüm. Alınır mı?
nova 7 alsana 😶

Hocam tam olarak model model bilgim yok ancak her hangi bir kronik sorunu olan arctis duymadım.
7 lerdede var 2019 edition benimki soldan ses bi tık daha az geliyo. Yazılımsal hemde fiziksel kronik. Çok etkilemiyo ama can sıkıcı. Onu düzelttilerse on numara kulaklık

Ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlardı. 500 lira fazla verilir bence.
değil. gamedec olsa okey anca ek özellikler için alınabilir

sanırsam ahım şahım bi fark yok gibi 9 ile arasında bir de sorum olacak 3k yı hakediyor mu bu şartlarda bu kulaklık
değil. gamedec olsa okey anca ek özellikler için alınabilir
Ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlardı. 500 lira fazla verilir bence.
7p+ kullanıyorum misssss (y):kedi:
Hocam onları direkt önermiyorum. :D
7 lerdede var 2019 edition benimki soldan ses bi tık daha az geliyo. Yazılımsal hemde fiziksel kronik. Çok etkilemiyo ama can sıkıcı. Onu düzelttilerse on numara kulaklık

sanırsam ahım şahım bi fark yok gibi 9 ile arasında bir de sorum olacak 3k yı hakediyor mu bu şartlarda bu kulaklık
evet ses kalitesi olarak çok fark yok ama 9'da 7'de olmayan ek özellikler var

arctis pro+ gamedac sürücülerinden kaynaklı ses kalitesi olarak ikisindende iyi ama bir yerden verirken bir yerden kısıyorlar oda kablolu kullanılabiliyor

arctis nova 7'de birkaç ek özellik ve kalite iyileştirmeleri mevcut sanırsam mikrofonda daha iyi

bana sorarsan ses kalitesi olarak hiçbiri fiyatını hak etmez piyasayı takip etmeyi bıraktığım için 3000'e ne alınır ne alınmaz bilmiyorum aklında olan modeller varsa bilgi verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,559
Üyeler
191,880
Son üye
Jarno
Geri