Neler Yeni

Arctis Nova 5 vs Barracuda X

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Kaydettim ben. Ama 7.1 ve THX uygulamaları ile kullanmak çok hoşuma gitmedi, o yüzden kaldırdım. Orijinal kullanıyorum şimdi. Müzik de ayrı, oyunda ayrı seçenek istiyordu. Ben uğraşamam her seferinde diyerekten kaldırdım.
Razer synapse ne işe yarıyor indirdim ama bir turlu cozemedim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin

Onu kullanmadım hocam bilmiyorum ama özelleştirmeye yarıyor ekipmanları anladığım kadarıyla.

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama 40 TL pek bir para değil artık.
Hocam kulaklık geldi bu arada beğendim kablosuz olması zaten xbox a da baglanıyormuş sağolun hersey icin

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Hocam kulaklık geldi bu arada beğendim kablosuz olması zaten xbox a da baglanıyormuş sağolun hersey icin

Bluetooth olan cihazlara bağlanır hocam her türlü. Bende Bluetooth ile bağlanıyorum bilgisayara.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Göksel Gündüz
Bu kulaklıklara bakıyordum ve istediğim özellikleri karşılıyordu. İkisi de gaming gecesinde indirimde şu an. Hangisi daha mantıklı? Barracuda X hem ucuz, hem sistemimle uyumlu siyah olur diye gönlüm ondan yana ama sormak istedim buraya da.

Aradığım özellikler;
-Şarjının uzun gitmesi
-Kumaş pedli olup terletmeyip, kafamı ağrıtmaması
-Ses kalitesinin müzik konusunda iyi olması
-Hikayeli oyun oynuyorum ses kasacak durumum yok
-Mikrofon kullanmıyorum. Mikrofonu hiç önemli değil
-Dönebilir kulaklığı olursa daha iyi olur

Arctis Nova 5'in şarjı 48 saat, Barracuda X'in 24 saat gidiyor. Müzik için müzik kulaklığı almalısın, ses kalitesi aynı.

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Bluetooth olan cihazlara bağlanır hocam her türlü. Bende Bluetooth ile bağlanıyorum bilgisayara.
Hocam sizde sol tarafı sallayınca ses geliyormu vida düşmüş gibi bende ve forumda cogu kiside bu sorun mevcut

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Arctis Nova 5'in şarjı 48 saat, Barracuda X'in 24 saat gidiyor. Müzik için müzik kulaklığı almalısın, ses kalitesi aynı.

2021 versiyonu o 2022 versiyonunda 50 saat gidiyor 1 yıldır kullanıyorum 1-1.5 hafta şarzı bana yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizde sol tarafı sallayınca ses geliyormu vida düşmüş gibi bende ve forumda cogu kiside bu sorun mevcut
O ses açma kapatma tuşu varya ondan geliyor. kronik o tuşda boşluk var ondan dolayı çok sallamadığınız sürece duymuyorsunuz

X'modelinin bir uygulama desteği yok o yüzden silebilirsin bir işe yaramaz. Android'de var(ios'da varmı bilmiyorum) ekoloyzer vb ayarlarını yapmak için onun dışında bilgisayar'da ekoloyzer ayarı dışında başka bir ayar yapamıyorsunuz 3.parti uygulamalar(Dolby öneririm uygun) veya THX kullanmanız lazım

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin

Arkadaşın dediği gibi 2020 herhalde bu. Geldiğinden beri 2.5 hafta oldu. 70 ile geldi şu an 20. Bluetooth ile bağlanıyorum.

Hocam hiç dikkat etmedim. Eve geçince kontrol edeyim.

2021 versiyonu o 2022 versiyonunda 50 saat gidiyor 1 yıldır kullanıyorum 1-1.5 hafta şarzı bana yetiyor

O ses açma kapatma tuşu varya ondan geliyor. kronik o tuşda boşluk var ondan dolayı çok sallamadığınız sürece duymuyorsunuz

X'modelinin bir uygulama desteği yok o yüzden silebilirsin bir işe yaramaz. Android'de var(ios'da varmı bilmiyorum) ekoloyzer vb ayarlarını yapmak için onun dışında bilgisayar'da ekoloyzer ayarı dışında başka bir ayar yapamıyorsunuz 3.parti uygulamalar(Dolby öneririm uygun) veya THX kullanmanız lazım

THX denedim ama çok da hoşuma gitmedi. Bir de oyunda değiştir, müzik de değiştir uğraşamam deyip sildim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
@Galko hocam sallıyorum da ses yok benim kulaklıkta.

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
@Galko hocam sallıyorum da ses yok benim kulaklıkta.
Valla hocam cogu kişide kronik ses tuşu sallanıyormuş zaten anlamadım bende

Anladım hocam 3.parti fazla etki ettiğini düşünmuyorum ya

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Valla hocam cogu kişide kronik ses tuşu sallanıyormuş zaten anlamadım bende

Anladım hocam 3.parti fazla etki ettiğini düşünmuyorum ya

Hocam alıcı ile mi, bluetooth ile mi bağlanıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,873
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom