deneyip al bazı kişileri rahatsız ediyor bazılarınada çok rahat geliyoroyun performansı nasıl mesafe tayini kötü demişti burak şolt abimiz. Müzikte de basslar nasıl ?
deneyip al bazı kişileri rahatsız ediyor bazılarınada çok rahat geliyoroyun performansı nasıl mesafe tayini kötü demişti burak şolt abimiz. Müzikte de basslar nasıl ?
Oyun performansından menunum hocam müziği nova 5 ile dinlemiyorum hocam o konuda yorum yapamam maalesefoyun performansı nasıl mesafe tayini kötü demişti burak şolt abimiz. Müzikte de basslar nasıl ?
Deneyimleyeceğim biri yok. Mağazalarda da çok sağlıklı bir inceleme yapması zor olurdeneyip al bazı kişileri rahatsız ediyor bazılarınada çok rahat geliyor
5x olanı düşünüyorum ben de ektra chatmix tuşları olduğu için ama gecikme işini çok anlamadım. Eq yapınca neden gecikme olsun ki5X kullanıyorum. Tek sorunum jak seçeneğinin olmaması ve oyunlarda Steelseries programındaki ön ayarları kullandığım zaman gecikme hissetmem. Kulaklığın düz efektsiz halini kullanıyorum gecikme olmuyor. Mikrofin ayarlarını yapınca şahane ama.
Bilmiyorum hardcore oyuncu değilsen anlamazsın gecikmeyi çok az ama ben hissediyorum.Deneyimleyeceğim biri yok. Mağazalarda da çok sağlıklı bir inceleme yapması zor olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5x olanı düşünüyorum ben de ektra chatmix tuşları olduğu için ama gecikme işini çok anlamadım. Eq yapınca neden gecikme olsun ki
ilginç bende de 5p var aynı şey ben de gecikme olmuyor sonar ayarlarınıda baya kullanıyorum daBilmiyorum hardcore oyuncu değilsen anlamazsın gecikmeyi çok az ama ben hissediyorum.