Neler Yeni

Yardım Arctis9 vs Cloud2 Wireless

berkan254

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkan Önal
Merhaba
Bu iki kulaklıktan birini alacağım. Çoğunluk C2W nin daha iyi olduğunu söylüyor ses konusunda ancak ses konusunda ikisi arasında çok fark var mıdır ? Arctis 9 un kafaüstü bandı ve kumaş padleri daha uzun süre kullanabilirim diye düşünüyorum. C2W suni deri olduğu için daha çabuk aşınacağını ve saçlara baskı yapıyor mu ağrı yapar mı ? Arctis 9 un tasarımı da çok daha iyi bence boyunda taşımak için falan. Fps oyunları çoğunluklu oynuyorum %80 oyun için %20 müzik film için kullanacağım kulaklığı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
cloud 2 wirelesta şarj bıttıgınde kablo ıle kullanım sözkonusu değil. alıcaksan ona göre al.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Siz kullanıyorsanız memnun musunuz bahsettiğim konulardan başınıza gelen oldu mu
Yok ben virtuoso aldım hem kablolu hem kablosuz kullanım imkanı var diye hemde ses kalitesi daha iyi. İkisi arasında kaldıysanız ss almanız daha iyi olacaktır bence

berkan254

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkan Önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ben virtuoso aldım hem kablolu hem kablosuz kullanım imkanı var diye hemde ses kalitesi daha iyi. İkisi arasında kaldıysanız ss almanız daha iyi olacaktır bence
Virtuoso bende düşündüm ancak kulaklarımı tam kapatamayacığını düşündüm biraz daha küçükler ve kafa bandından baya şikayet eden vardı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Virtuoso bende düşündüm ancak kulaklarımı tam kapatamayacığını düşündüm biraz daha küçükler ve kafa bandından baya şikayet eden vardı
valla ben gözlük kullanıyorum benı rahatsız etmıyor ona rağmen. kafa çok büyük ve kulaklar kepçe ise rahatsız edebilir onun dışında çok sanmıyorum. Ama tabi 5-6 saat aralıksız kullanıcaksan edebilir ben 2-3 saatte bir çıkarıyorum genelde

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ya senin yerinde olsam C2W alırım ama G733 çok dikkatimi çekiyor bir tanıdığımda var her kamera açtığında Drop plus a bakıp bahtıma küfür ediyorum :3

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç