vettunivezzeytuni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251
Önceden klon Arduinolar 15-20 TL'ye vardı şimdi kaç tl olmuştur bilmiyorum. Klon ile orjinal aynı işi yapıyor diye biliyorum biri markasız biri markalı. Bence ucuzluk açısından klon alArkadaşlar selamlar. Listede belirtilen malzemeleri en uyguna nereden alabilirim. Malum öğrenciyim ve malzemeler ders için olduğundan setlerde hepsi bulunmuyor.
Hocam attığım listedeki malzemeleri toptan set halinde gibi almak istiyorum sadece Arduino almayacağım.Önceden klon Arduinolar 15-20 TL'ye vardı şimdi kaç TL olmuştur bilmiyorum. Klon ile orjinal aynı işi yapıyor diye biliyorum biri markasız biri markalı. Bence ucuzluk açısından klon al
Ben zamanında arduino direksiyon setini 1 ay araştırdım o zamanlar robotistan vardı, başlangıç seti yada başka isimli setler satıyorlardı. Oraya bakabilirsinHocam attığım listedeki malzemeleri toptan set halinde gibi almak istiyorum sadece Arduino almayacağım.
robotistan robolink gibi yerler duymuştum evet onlara bakacağımBen zamanında arduino direksiyon setini 1 ay araştırdım o zamanlar robotistan vardı, başlangıç seti yada başka isimli setler satıyorlardı. Oraya bakabilirsin
Robotistan
Bbc elektronik perpa
zahmet olmazsa link atma şansınız var mıtrendyolda vardı galiba araştırmıştım en ucuz oradaydı
zahmet olmazsa link atma şansınız var mı