Ne projesi düşünüyorsun bekle sirali dersleri bulabilirsen atacağımArduino setim var ancak nasıl kullanılacağını bilmiyorum 15 gün gibi kısa bir sürede arduino öğrenip okul projemi yapmalıyım en kolay nerden öğrenirim?
uçak iniş takımı yapıcam servo motora bi değer giricem eğer o değerde ise yeşil değil ise kırmızı ışık yanıcak gibi basit olduğunu düşündüğüm şeyler varNe projesi düşünüyorsun bekle sirali dersleri bulabilirsen atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://maker.robotistan.com/kategori/arduino/arduino-programlama/ ortaokul zamanlarim aklima geldi en sevdigim hocamla okul çıkışı kursa kalip beraber öğrenmiştik oda cok bilmiyordu 1den basla derslere benim zamanimda 70 80 ders yoktu bi yerde bitiyordu engelden kaçan robot veya çizgi izleyen robot yapabilirsin bütçen varsa dron setleride vardi tabii ki ama bunlarla teknofest vb yerlere katilma zaten cok siradanlasmis seyler artik bunlar
Tamam 1. Dersten başla zaten her ders 10 ila 15dk sürer mantığını kavrayarak ilerle suanlik hazir kodlari kullan ileride kendin yazarsin elindeki parcalarin yettigi bütün dersleri yap hicbiri gecme bilmedigin parcalarin ne olduklarini arastiruçak iniş takımı yapıcam servo motora bi değer giricem eğer o değerde ise yeşil değil ise kırmızı ışık yanıcak gibi basit olduğunu düşündüğüm şeyler var