msı b550 gaming edge wifi iyi anakarttırmsı b550 gaming edge wifi öneririm hocam
Bende alacaktım düğün muhabbeti saolsun alamadım
@crazyreign bana önermişti o sebepten bende aynı anakartı önerdi
anakart iyi ama pahalı banada o anakartı önermişti@crazyreign bana önermişti o sebepten bende aynı anakartı önerdi
msı b550 gaming edge wifi iyi anakarttır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@crazyreign yardımcı olur
msı b550 gaming edge wifi öneririm hocam
Bende alacaktım düğün muhabbeti saolsun alamadım
B450 Gaming X, ARGB portu bakımından zengin bir anakart ama soğutması kötü. Çok yüksek işlemcileri bu anakarta takarsan throttle yaşama ihtimalin var.Anakart hoşuma gitti. ama başka sunabileceğiniz seçenek var mı. Mesela Gıgabyte B450 Gamıng X nasıldır?
O halde B550 Gaming EDGE'yi alıyorum.B450 Gaming X, ARGB portu bakımından zengin bir anakart ama soğutması kötü. Çok yüksek işlemcileri bu anakarta takarsan throttle yaşama ihtimalin var.
B550 A PRO önerebilirim, 1600 TL'ye bulunabiliyor. Ama bütçe sorunum yok demişsin, B550 Gaming EDGE daha mantıklı oluyor o halde.
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.376,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI MPG B550 Gaming Edge AM4 DDR4 5100(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 WIFI RGB ATX Anakart
MPG B550 GAMING EDGE WIFI AM4 DDR4 5100(OC) HDwww.mediamarkt.com.tr
Hayırlı olsun.O halde B550 Gaming EDGE'yi alıyorum.
B450 almayın b550/x570 serileri varken. Bir de max bütçe vermelisiniz sınır yok derseniz 10bine de anakart var.bütçe de sıkıntı yok aslında. Ama görünüş olarak rengarenk bi kasa yapmaya çalışsamda sadelik ve beyaz tonları ön planda bulundurmak istiyorum. Bir kaç farklı seçeneği görmek istiyorum yani. Anakartları kendim incelemeye çalıştım ama sitelerinde yazmıyor. Yazsa bile tek tek bütün anakartları inceleyemem diye düşünüp sormak istedim.
B450 almayın b550/x570 serileri varken. Bir de max bütçe vermelisiniz sınır yok derseniz 10bine de anakart var.
Sadelik ve beyaz tonlar istiyorsanız Rog strix b550-A öneririm ama fiyat 1800'den 3500lere çıkmış o yüzden bu fahiş fiyatlar arasında arkadaşların da önerdiği b550 gaming edge wifi hem en dolu hem de fiyatı en abartılmamış olanı.
Bu piyasada hala 2200 TL ve satıcısı Amazon.
MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi AM4 Soket Anakart
MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com