ARGB desteği olmayan anakarta fan takma

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445

Bu fanı işlemcime takmak istiyorum. Kendi fanı çok sesli çalıştığı için. Alıp kullanan arkadaşlar varsa sesli mi çalışıyor? Cevaplarsa sevinirim. Onun dışında anakartım msı a520 ma pro bu anakartta argb de rgb desteğide yok diye biliyorum. 3pini cpu fan soketine takıp o soketi taktığımda ışık mı yanmaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartta da ARGB desteği olmadığı için reset sw butonuyla fanların renklerini değiştirebiliyorum. o kabloyu da oraya bağlarsam işler mi sizce?

Bu fanı işlemcime takmak istiyorum. Kendi fanı çok sesli çalıştığı için. Alıp kullanan arkadaşlar varsa sesli mi çalışıyor? Cevaplarsa sevinirim. Onun dışında anakartım msı a520 ma pro bu anakartta argb de rgb desteğide yok diye biliyorum. 3pini cpu fan soketine takıp o soketi taktığımda ışık mı yanmaz?

Başka bi fan bakmanızı öneririm rgb desteğiniz yoksa articin fanlarına bakabilirsiniz

Maalesef benim anakartımın RGB desteği var fakat kontrolcünun olmadığı için ne anakarttan ışık kontrolü yapabiliyorum ne de devir sayısı degistirebiliyorum

Maalesef benim anakartımın RGB desteği var fakat kontrolcünun olmadığı için ne anakarttan ışık kontrolü yapabiliyorum ne de devir sayısı degistirebiliyorum
Hocam ben kasanın fanlarını reset sw e bağladım. Üstten kontrol edebiliyorum. Bu fanı da oraya ekleyesem olur diye düşünüyorum.

Hocam ben kasanın fanlarını reset sw e bağladım. Üstten kontrol edebiliyorum. Bu fanı da oraya ekleyesem olur diye düşünüyorum.
Destekliyorsa olur da genelde olmuyor fan 3 pin oluyor fan kontrolcü girişi 6 oluyor elin yatkınsa diyagram var internette takabilirsin

iki tane ayrı kablosu olması lazım argb başlıklı ve fan hız bağlantılı. Sadece fan bağlantısını takarsınız argb boşta kalır sorun olmaz sorunsuz ve ışıksız çalışır.

300 tl fana verip 1.5 cihaza veremem hacı. Fukarayız zaten

iki tane ayrı kablosu olması lazım argb başlıklı ve fan hız bağlantılı. Sadece fan bağlantısını takarsınız argb boşta kalır sorun olmaz sorunsuz ve ışıksız çalışır.
Sipariş verdim hocam. Kafamda bir şey var, kafamdaki işlerse on numara olcak.

300 tl fana verip 1.5 cihaza veremem hacı. Fukarayız zaten

Sipariş verdim hocam. Kafamda bir şey var, kafamdaki işlerse on numara olcak.
Aldıysan fanlara boşa gitmesin dedim.

bu galiba 3pin argb, kasanızdaki kontrolcü 3pin ise olur, kasanızdaki kontrolcü 6pin ise uymaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri