Neler Yeni

ARGB desteği olmayan anakarta fan takma

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alperen Kaya

Bu fanı işlemcime takmak istiyorum. Kendi fanı çok sesli çalıştığı için. Alıp kullanan arkadaşlar varsa sesli mi çalışıyor? Cevaplarsa sevinirim. Onun dışında anakartım msı a520 ma pro bu anakartta argb de rgb desteğide yok diye biliyorum. 3pini cpu fan soketine takıp o soketi taktığımda ışık mı yanmaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartta da ARGB desteği olmadığı için reset sw butonuyla fanların renklerini değiştirebiliyorum. o kabloyu da oraya bağlarsam işler mi sizce?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Eren Bilal Cihan

Bu fanı işlemcime takmak istiyorum. Kendi fanı çok sesli çalıştığı için. Alıp kullanan arkadaşlar varsa sesli mi çalışıyor? Cevaplarsa sevinirim. Onun dışında anakartım msı a520 ma pro bu anakartta argb de rgb desteğide yok diye biliyorum. 3pini cpu fan soketine takıp o soketi taktığımda ışık mı yanmaz?

Başka bi fan bakmanızı öneririm rgb desteğiniz yoksa articin fanlarına bakabilirsiniz

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bay fahare
Maalesef benim anakartımın RGB desteği var fakat kontrolcünun olmadığı için ne anakarttan ışık kontrolü yapabiliyorum ne de devir sayısı degistirebiliyorum

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alperen Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef benim anakartımın RGB desteği var fakat kontrolcünun olmadığı için ne anakarttan ışık kontrolü yapabiliyorum ne de devir sayısı degistirebiliyorum
Hocam ben kasanın fanlarını reset sw e bağladım. Üstten kontrol edebiliyorum. Bu fanı da oraya ekleyesem olur diye düşünüyorum.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Eren Bilal Cihan

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bay fahare
Hocam ben kasanın fanlarını reset sw e bağladım. Üstten kontrol edebiliyorum. Bu fanı da oraya ekleyesem olur diye düşünüyorum.
Destekliyorsa olur da genelde olmuyor fan 3 pin oluyor fan kontrolcü girişi 6 oluyor elin yatkınsa diyagram var internette takabilirsin

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
VeV
iki tane ayrı kablosu olması lazım argb başlıklı ve fan hız bağlantılı. Sadece fan bağlantısını takarsınız argb boşta kalır sorun olmaz sorunsuz ve ışıksız çalışır.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alperen Kaya
300 tl fana verip 1.5 cihaza veremem hacı. Fukarayız zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

iki tane ayrı kablosu olması lazım argb başlıklı ve fan hız bağlantılı. Sadece fan bağlantısını takarsınız argb boşta kalır sorun olmaz sorunsuz ve ışıksız çalışır.
Sipariş verdim hocam. Kafamda bir şey var, kafamdaki işlerse on numara olcak.

ersi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ersin bulut
bu galiba 3pin argb, kasanızdaki kontrolcü 3pin ise olur, kasanızdaki kontrolcü 6pin ise uymaz

Top Bottom