Neler Yeni

Argb dönüştürücüye rağmen Rgb yanmıyor

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Arkadaşlar bende Corsair H100 Rgb sıvı soğutma var lakin ben dönüştürücüye rağmen bu Rgb'yi yakamadım, fotoğraflarını ekliyorum. Rgb 4 pinli kabloyla geliyor ancak kutusundan bir de 4 pini 3 pine dönüştüren bir dönüştürücü çıkıyor onunla birlikte 3 pinli Argb dönüştürücüye bağlıyorum ancak yine yanmıyor bu durum sıvı soğutma fanlarının Rgb'si içinde geçerli yardımcı olur musunuz bana arkadaşlar. Dönüştürüce 1 yazan yere sıvı soğutmadan geleden 4 pinli kabloyu takıyorum, sonra 3 pinli olan kabloyu da Rgb dönüştürücüye takıyorum nerede yanlış yapıyorum bu 4 pin başka hiçbir yere olmuyor. 5 aydır yakmadım Rgb'yi artık yakmanın zamanı geldi bence. Kasanın kendi Rgb'si var ancak onda yer yok onu nasıl çoğaltırım bilmiyorum onların kablosu da Rgb 4 pinli kablo. Kasam Corsair Spec Delta.

1.jpeg
2.JPG
3.JPG

Mesaj otomatik birleştirildi:

yardım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Anakart ve kasa modelin nedir?

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar bende Corsair H100 Rgb sıvı soğutma var lakin ben dönüştürücüye rağmen bu Rgb'yi yakamadım, fotoğraflarını ekliyorum. Rgb 4 pinli kabloyla geliyor ancak kutusundan bir de 4 pini 3 pine dönüştüren bir dönüştürücü çıkıyor onunla birlikte 3 pinli Argb dönüştürücüye bağlıyorum ancak yine yanmıyor bu durum sıvı soğutma fanlarının Rgb'si içinde geçerli yardımcı olur musunuz bana arkadaşlar. Dönüştürüce 1 yazan yere sıvı soğutmadan geleden 4 pinli kabloyu takıyorum, sonra 3 pinli olan kabloyu da Rgb dönüştürücüye takıyorum nerede yanlış yapıyorum bu 4 pin başka hiçbir yere olmuyor. 5 aydır yakmadım Rgb'yi artık yakmanın zamanı geldi bence. Kasanın kendi Rgb'si var ancak onda yer yok onu nasıl çoğaltırım bilmiyorum onların kablosu da Rgb 4 pinli kablo. Kasam Corsair Spec Delta.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

yardım
Güç veriyorsun demi çoklayıcı ya hocam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Evet hocam Psu'ya bağlıyorum

Gigabyte b450m k, kasa Corsair Spec Delta
Kasanın fanlarını kontrol edebiliyor musun, kendi kontrolcüsü var mı?

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın fanlarını kontrol edebiliyor musun, kendi kontrolcüsü var mı?

Evet var ancak o 4 pinli ve pin girişleri fotoğrafını attığım donüştürücü var ya onun aynısı tek fark dönüştürücü 3 pin kasanın kendi kontrolcüsü 4 pin. Bende 3 pin Argb çoklayıcı aldım ancak yine Rgb yanmadı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
3pin= argb, 4 pin=rgb. Kasanın kontrolcüsü rgb, soğutucunun fanları argb. O yüzden çalıştırma şansın yok. Anakartında da argb girişi olmadığı için usb2 ile bağlanan bir kontrolcü almalısın.

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3pin= argb, 4 pin=rgb. Kasanın kontrolcüsü rgb, soğutucunun fanları argb. O yüzden çalıştırma şansın yok. Anakartında da argb girişi olmadığı için usb2 ile bağlanan bir kontrolcü almalısın.

Hocam bu aldığım Argb çoklayıcıyla neden olmuyor peki? Çünkü 4 pini 3 pine çevirip takıyorum olmuyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,128
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çalıştıramazsın, senin aldığın sadece çoklayıcı görevi görüyor anakartında 3 pin ARGB olmak zorunda. Ayrıca 4 pini 3 pine çeviremezsin voltajları farklı. Umarım aydınlatmaya zarar vermemişsindir.

Top Bottom