ARGB Fan Kasa Önerisi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Termaltake v200tg veya corsair spec delta rgb tarzında, önde 3 tane argb fanın bulunduğu arkada bir tane egzoz fanın(rgb olmak zorunda değil) bulunduğu, iyi hava alan bir kasa önerir misiniz?
Spec deltayı az hava aldığı için tercih etmedim. V200 tg nin de argb fanları bazen yanmıyormuş o yüzden pek istemedim.

Termaltake v200tg veya corsair spec delta RGB tarzında, önde 3 tane argb fanın bulunduğu arkada bir tane egzoz fanın(RGB olmak zorunda değil) bulunduğu, iyi hava alan bir kasa önerir misiniz?
Spec deltayı az hava aldığı için tercih etmedim. V200 tg nin de argb fanları bazen yanmıyormuş o yüzden pek istemedim.
Cooler master mb511 argb.
Fakat ben onu alacagima aerocol airhawk duo alirdim

Termaltake v200tg veya corsair spec delta RGB tarzında, önde 3 tane argb fanın bulunduğu arkada bir tane egzoz fanın(RGB olmak zorunda değil) bulunduğu, iyi hava alan bir kasa önerir misiniz?
valla 3 fan demişin ama ben olsam airhaek duo alırdım
yok illa da 3 fan ise mb511 argb mesh

Airhawk Duo olmaz mı? Önde 2 tane 200mmlik fan var.
Mb511 mı bu kasa mı?Siz hangisini tercih edersiniz?

Phanteks P400A modeline bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,522
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri