önceki kasamda başka modlar vardı bunda başka modlar var her kontrolcünün modları gömülümü oluyor yani? birde lga1700 soket olan ucuz argb destekli anakartlar kaç k bandında?Kontrolcünün dışına çıkamazsın maalesef
Tabii ki, içerisindeki entegrede ne varsa o olur. Aslında senin anakarttan çok kısmışlar, yine ucuz diyebileceğim H610M-K ARGB modelinde bile ARGB desteği var mesela. Bu arada bana kalsa ARGB için anakart değiştirmek saçma olur, anakart yazılımlarının modlarından bile sıkılacaksın 1 ay sonraönceki kasamda başka modlar vardı bunda başka modlar var her kontrolcünün modları gömülümü oluyor yani? birde lga1700 soket olan ucuz argb destekli anakartlar kaç k bandında?
2 tane m2 slotlu ve argb desteği olan fp ucuz anakart önerin varmıdır peki hocam ddr4 öncelik belki olursa diye de ddr5 diyebilirizTabii ki, içerisindeki entegrede ne varsa o olur. Aslında senin anakarttan çok kısmışlar, yine ucuz diyebileceğim H610M-K ARGB modelinde bile ARGB desteği var mesela. Bu arada bana kalsa ARGB için anakart değiştirmek saçma olur, anakart yazılımlarının modlarından bile sıkılacaksın 1 ay sonra![]()
2 tane m2 slotlu ve argb desteği olan fp ucuz anakart önerin varmıdır peki hocam ddr4 öncelik belki olursa diye de ddr5 diyebiliriz
www.n11.com
4.5k anakart desek neler çıkar karşımıza ddr5 için?En ucuz ARGB destekli ve 2 adet M.2 slotlu anakart bu görünüyor. Açıkçası bu bütçenin üzerine çıkacaksan DDR5 geçmek daha mantıklı olur yoksa daha zorlamamak lazım.Msı Mb Pro B760m-b Ddr4 Soket 1700 Ddr4 4800 Oc Pcı-e ,m.2 Usb3. Fiyatları ve Özellikleri
Msı Mb Pro B760m-b Ddr4 Soket 1700 Ddr4 4800 Oc Pcı-e ,m.2 Usb3. en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
4.5k anakart desek neler çıkar karşımıza ddr5 için?
ddr5 asus fiyatı çok iyiymiş aslında ama b760 değil. colorful almaya değermi peki arada uçurum farklar varmı? birde colorful markasına pek içim sinmiyor benim birde benim sistemde beyaz parça 1 tane bile yok colorful beyaz baya
2 SSD ve ARGB destekli en ucuz bu var DDR5'te. Biraz daha eli yüzü düzgünlerde de bu var. https://www.akakce.com/anakart/en-u...a-wifi-d5-v20-ddr5-matx-fiyati,648650807.html
Güçlü bir işlemci kullanmayacaksan büyük bir fark göreceğini sanmıyorum.ddr5 asus fiyatı çok iyiymiş aslında ama b760 değil. colorful almaya değermi peki arada uçurum farklar varmı? birde colorful markasına pek içim sinmiyor benim birde benim sistemde beyaz parça 1 tane bile yok colorful beyaz baya
çok extrem bir durum olmadıkça değiştirmem heralde bu işlemciyiGüçlü bir işlemci kullanmayacaksan büyük bir fark göreceğini sanmıyorum.
Güçlü bir işlemci kullanmayacaksan büyük bir fark göreceğini sanmıyorum.