barnaklayıp durdur bir şey olmazKasa fanları molexe bağlı o yüzden çözemiyorum ama soğutucununkini durdurup sese bakıcam
Hocam kontrolcu oneriniz var mi? isiklari nasil yazilimsal calistirabilirim?https://www.amazon.com.tr/Denetleyi...ds=argb+rgb+dönüştürücü&qid=1709030066&sr=8-1 bir adet 4 pin fan bağlantısı varsa anakartında yeterli fanları kullanabilirsin fanların her şeyi birbirine bağlanıyor her fanda bir çoklayıcı çıkıyor birbirine takıyorsun fanlar her türlü çalışır ışıklar hiç bir şekilde yanmaz bu attığım ürünü de alırsan kısıtlı bir şekilde ledleri kontrol edebilirsin ben de bunun farklı bir çeşidi var eğer diğerlerini almayıp bunu düşünürsen bana yaz ben modlarını gösterir video atarım 5-6 adet modu var ışıkları yakıyor mu yakıyor
Ben bunu da kullandım elimde var https://m.n11.com/urun/zalman-z-sync-rgb-led-kontrol-cihazi-8-adreslenebilir-rgb-konekto-3362157 Zalman programı üzerinden her fana ayrı renk atanabiliyor anakartın usb pinine takıyorsun programdaki modları kullanabiliyorsun 8 adet takılabiliyorHocam kontrolcu oneriniz var mi? isiklari nasil yazilimsal calistirabilirim?
Baya pahalıymış bunun yerine kumandalı almak daha mantıklı gibiBen bunu da kullandım elimde var https://m.n11.com/urun/zalman-z-sync-rgb-led-kontrol-cihazi-8-adreslenebilir-rgb-konekto-3362157 Zalman programı üzerinden her fana ayrı renk atanabiliyor anakartın usb pinine takıyorsun programdaki modları kullanabiliyorsun 8 adet takılabiliyor
zamaninda agustosta 3000d kasanin rgbsiz 2 fanli olanini aldim keske 500tl daha verip sp120 elite fanli olanini alsaydim.Baya pahalıymış bunun yerine kumandalı almak daha mantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama işte yazılım desteği var onuda düşünmek lazım
Abi bendede giris yok ben kontrolcu ile hepsini calistirip rgbleri kontrol edebilir miyim?Baya pahalıymış bunun yerine kumandalı almak daha mantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama işte yazılım desteği var onuda düşünmek lazım
Yukarıda yazdıklarıma bakarsan kontrol edebilirsinAbi bendede giris yok ben kontrolcu ile hepsini calistirip rgbleri kontrol edebilir miyim?
Arkadaşın dediği noktalara dikkat edersen evet sadece kumandalı kontrolcülü fanları alırsan da direkt kumanda üzerinden kontrol edebilirsin ben hepsini beraber kullanıyorum hem 6pin kumandalı setim var hem z sync var hem o ufak tek başlı olan varAbi bendede giris yok ben kontrolcu ile hepsini calistirip rgbleri kontrol edebilir miyim?
Ciddi misiniz hocam. Rampage'in nasil bir marka oldugunu hepimiz biliyoruz.RAMPAGE RB-K8 3 adet 120mm Adreslenebilir ARGB LED 1200RPM Kumanda Kontrol Kasa fanı - inventus
RAMPAGE RB-K8 3 adet 120mm Adreslenebilir ARGB LED 1200RPM Kumanda Kontrol Kasa fanıinventus.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Fiyata bakamadim ama lian li'nin infinity diye fanlari vardi. Abdullah agabey de kullaniyor.Fan basina 250-300 berebilirim. 3 adet ARGB fan lazim. Sessiz olsun yeter.
Hocam thermal i görmedim görseydim atardım . Rampage'in bu fanları orta halli aşırı dandik değil .Ciddi misiniz hocam. Rampage'in nasil bir marka oldugunu hepimiz biliyoruz.