Bunun ARGB desteği mi var? Yanlış bilgilendirme kiİşlemciyi zaten tahmin edeceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kovalaa.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
O anakartta ARGB portu yok, RGB portu var.İşlemciyi zaten tahmin edeceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kovalaa.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Yok öyle bir kural, X570 olup, B550'den epey kötü olan anakartlar bile var.Gigabyte B550M DS3H 4733mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Gigabyte Aorus B450 Pro 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
Gigabyte Aorus B450 Elite 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
Gigabyte B550M S2H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Yani bu kartların fiyatları birbiriyle aynı ama farkını çok anlamıyorum ben.B550 nin daha pahalı olması gerekmiyormu?
RGB sanmışım ben.O anakartta ARGB portu yok, RGB portu var.
Eğer ucuz yollu bir şey isterseniz Gaming X öneririm. 2 adet ARGB portu var.
O anakartta ARGB portu yok, RGB portu var.
Gaming X linki;
Gigabyte B450 Gaming X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450 Gaming X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450 Gaming X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok öyle bir kural, X570 olup, B550'den epey kötü olan anakartlar bile var.
Gaming X'te 2 adet ARGB var iken bunda 1 adet var. Eğer VRM daha önemliyse Pro4 daha mantıklı tabii.Asrock B450M-PRO4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-PRO4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock B450M-PRO4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu daha mantıklı değil mi?
RGB zaten?RGB sanmışım ben.
1100 ₺'ya kadar limit var, B550M PRO-VDH WIFI al geç, VRM'i de sağlam, 2 tane ARGB girişi de var, daha ne olsun .
Gocaman yazıyor burada;B550M PRO-VDH WIFI
Best AMD AM4 B550 MATX motherboard, lightning PCIe 4.0, lightning M.2, USB 3.2 Gen 1, M.2 heatsink, wifi AC, powerful overclocking, MSI PROwww.msi.com
Burada ARGB göremedim.
Gocaman yazıyor burada;
Alıntıyı görüntüle
RGB olan anakart önerisi istiyor sandım.RGB zaten?