argb de knkkm renklerini değiştirebiliyorsun yani istediğin rengi yapabilirsin ama rgbde desteklediği renkleri yani 7 8 tane rengi yapabilirsinArkadaşlar bu ikisi arasındaki fark nedir bayadır görüyorum ama internetten de baktım anlayamadım açıklayabilir misiniz?
hmm bu kule tipi soğutucuların bazıların argb yazıyor onların da değişiyor mu rengi?argb de knkkm renklerini değiştirebiliyorsun yani istediğin rengi yapabilirsin ama rgbde desteklediği renkleri yani 7 8 tane rengi yapabilirsin
argb kule tipi soğutucu alsam tek renk sabit yakabilir miyim?ARGB 3 pin soket 5V ile çalışır her rengi yakar birden çok renk görebilirsin.
RBB 4 pin soket 12V ile çalışır ve sabit tek renk görürsün her renk gökkuşağı gibi yanmaz teker teker yanar.
knkm eğer kontrolcüye takarsan evet ancak kontrolcüye takmazsan değişmiyor diye biliyorumcpu fan girişine taktığin içinhmm bu kule tipi soğutucuların bazıların argb yazıyor onların da değişiyor mu rengi?
evet tek renkte yanar argblerhmm bu kule tipi soğutucuların bazıların argb yazıyor onların da değişiyor mu rengi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
argb kule tipi soğutucu alsam tek renk sabit yakabilir miyim?
anakartta argb slot u varsa yakarsın yoksa kontrolcu lazımhmm bu kule tipi soğutucuların bazıların argb yazıyor onların da değişiyor mu rengi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
argb kule tipi soğutucu alsam tek renk sabit yakabilir miyim?
RGB gökküşağı yanmaz. Tek renkler üzerinde renk değiştirir.ARGB ayarlanabilir RGB aslında. Renklerini ayarlayabilirsin. RGB olursa ayarlanmaz tek şekilde gökkuşağı yanar
RGB 7 8 renk değil. Bir sürü renk yapabilirsin. Sadece aynı anda yapamazsın.argb de knkkm renklerini değiştirebiliyorsun yani istediğin rengi yapabilirsin ama rgbde desteklediği renkleri yani 7 8 tane rengi yapabilirsin
Konuda ki tek doğru cevap bu.ARGB 3 pin soket 5V ile çalışır her rengi yakar birden çok renk görebilirsin.
RGB 4 pin soket 12V ile çalışır ve sabit tek renk görürsün her renk gökkuşağı gibi yanmaz teker teker yanar.
ARGB ledli fan örneği renkler çoklu yanar rengarenk şekilde
Alıntıyı görüntüle
RGB Ledli fan örneği renkler teker teker yanar rengarenk olmaz
Alıntıyı görüntüle
hayır. ARGB olanı kontrol edilebiliyor, RGB Random Spectrum olan kendi kafasına göre dönüyor bişeler yapıyor. Tek renk sadece argb de kontrolle olur.214 XT RGB tek renk yanıyor diye biliyorum. Ayarlanamıyor