Arızalı gönderilen kasa fanı

Reaksiyon skoru
14
2-3 hafta önce hepsiburada üzerinden Msi Mag Force 100M adlı kasayı aldım Ama kasanın ön fanlarından biri ve arka fanı çalışmıyor. Voltaj cihazı ile baktım hiç voltaj gelmiyor direk fanların kendisi bozuk. Mecburen geri göndermek zorundayım aradan 2-3 hafta geçtiği için nasıl göndermem gerektiğine karar veremedim. Sizce ürün hasarlı geldi mi yoksa ürünümün onarılmasını istiyorumu seçmeliyim.

2-3 hafta önce hepsiburada üzerinden Msi Mag Force 100M adlı kasayı aldım Ama kasanın ön fanlarından biri ve arka fanı çalışmıyor. Voltaj cihazı ile baktım hiç voltaj gelmiyor direk fanların kendisi bozuk. Mecburen geri göndermek zorundayım aradan 2-3 hafta geçtiği için nasıl göndermem gerektiğine karar veremedim. Sizce ürün hasarlı geldi mi yoksa ürünümün onarılmasını istiyorumu seçmeliyim.

Ürünün değisimini talep et tamir isteme

iade et

senin gibi bilinçli kullanıcıya ihtiyacı var ülkenin reis
voltaj ile bakıp sorunu direk çözmüşsün adamlara yazdın mı trink ya fanlar değişir ya da yenisi gelir

hocam hasar sanırım kargoyla ilgili bi durum
ben ürünümün onarılması gerktiğiini düşünüyorumu seçmenizi öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,652
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri