Arızalı Gskill rami sorun çıkaran Vektron teknik servis

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,598
Merhaba 21/04/2023 tarihinde n11 üzerin den Gamer Arenadan aldım G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-16GTZNC 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 Ram arızalandı ve sistemimi sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı 06/03/2024 tarihinde Vektron yetkili servisi ile görüşüp rami kargo ile kendilerine yolladım ve bir kaç gün önce arayıp son durumu öğrenmek için aradımda bana ramlerin sorunlu oldunu ve ellerinde aynı ram olmadını istersem xpx cl 18 3600mhz bi ram ile değişim yapabileceklerini söylediler bende istemedimi ve aynı rami istedimi söyledim bana tekrar ellerinde olmadını para iadesi yapabilecekleirni söylediler ben geçen sene bu rami 2.041,35 TL aldım bunlar bana bu tutarı iadde ederse tek birini dahi alamıyorum şu an buldumda satan tek kişi var oda 9.814,00TL satıyor ne yapmam gerek

Hukuken varsa aynı rami yoksa mislini yani daha iyisini vermeleri hakkındır.

Sendeki ram 3600mhz CL16
Önerdikleri 3600mhz CL18 yani daha kötü bir ram öneriyorlar kabul etme.

Gskill Trident Z xpg den çok daha kaliteli zaten. Aynı markanın daha üst MHZ ramini talep et farklı bir kalitesiz markanın ürününü kabul etme karlı çıkarlar sen zararda olursun.

Para iadesine hiç girme çok zararlı çıkarsın.

Yapacağın şey önce anlaşmaya çalışman sorun çıkar biraz tuttuğunu koparmaya çalış. Yani şunu bilsinler hukuken haklarını biliyorsun yardımcı olmadıkları takdirte sorun çıkartacak birisi olduğunu onlara aşılaman lazım yoksa keklemeye çalışırlar.

Aynısı yoksa bana daha iyisini vermeniz gerekiyor de önerdikleri daha kötü ve kabul etme onu.

Para iadesinde de örnek yakın zamanda bir dava var bugünün fiyatını ödemeye karar kılmış Tüketici Hakem Heyeti bunu da belirt.

Aynısı yoksa ya bana daha iyisini gönderin yada ben Tüketici Hakem Heyetiyle çözmeye çalışıcam diyin. Ve bekleyin duruma göre hareket edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,172
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri