Ark survival ana menüde donuyor nolur yardım edin çıldırcam

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar 2 gun once steamden ark survival evolved aldım ve oyuna girerkeb ana menüde yani ark'a katıl fln yazan yerde oyun bi donuyor dahada hiç bişeye tıklanmıyor nolur yarım edin çıldıracağım sinirden
ekran kartım: gtx1660 ti
ana kartım: gigabyte h610m
işlemcim: i5 12400f
ram: 16 gb
ssd: 1tb

oyunun sesi geliyor mu geliyorsa bi alt enter yapıp bir de öyle dene pencereli ekranda dene
deniyeceğim şimdi kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun sesi geliyor mu geliyorsa bi alt enter yapıp bir de öyle dene pencereli ekranda dene
yok kral olmuyo sinirden pc yi parçalicam

bir Allahın kulu çözsün sorunu Allah ne muradı varsa versin tuttuğu altın olsun elleri dert gormesin nolur çözumunu soyleyın

Son düzenleme:
sakin ol kral ya fps ayarı için steam başlatıcısına falan bir şey girdiysen ondan da kaynaklanyor olabilir valla aklıma başka bişey gelmiyor

sakin ol kral ya fps ayarı için steam başlatıcısına falan bir şey girdiysen ondan da kaynaklanyor olabilir valla aklıma başka bişey gelmiyor
kral peki nası duzeltirim steamı o kadar bilmiyorum bi ark ıçın ındırdım

aga birde bazenleri şansa donmadan giriyorum oyun kasmıyoda donmuyorda sadece ana menüde oluyor bu donma işi her zaman

çok bilmiyorsan o ayarları yapmamışsındır sağ tıkla oyuna steamden yüklü dosyalar de dosya doğrulaması yap oda olmazsa valla kral başka bişey gelmiyor aklıma ama yakın zamanda oyuna yeni bir dlc geldi oyunun içine etmişlerdi ondanda kaynaklanıyor olabilir
kral peki nası duzeltirim steamı o kadar bilmiyorum bi ark ıçın ındırdım

aga birde bazenleri şansa donmadan giriyorum oyun kasmıyoda donmuyorda sadece ana menüde oluyor bu donma işi her zaman

çok bilmiyorsan o ayarları yapmamışsındır sağ tıkla oyuna steamden yüklü dosyalar de dosya doğrulaması yap oda olmazsa valla kral başka bişey gelmiyor aklıma ama yakın zamanda oyuna yeni bir dlc geldi oyunun içine etmişlerdi ondanda kaynaklanıyor olabilir
tamam kral deniyorum hemen

Hocam biraz(bi 5 7 dakika arası) bekleyince düzeldi hâla arada oluyor ama bekleyince düzeliyor ana menüde aldığım FPS felanda yükseldi sanırım beklemek tek çözümü 👍🏻

Hocam biraz(bi 5 7 dakika arası) bekleyince düzeldi hâla arada oluyor ama bekleyince düzeliyor ana menüde aldığım FPS felanda yükseldi sanırım beklemek tek çözümü 👍🏻
deniyeceğim şimdi kral

kral sistem bilgilerini söyliyebilirmisin

Hocam sistemim pek iyi değil Rx550 i5 3470 16 GB ram yaklaşık 10 yıllık ama dediğim gibi biz ark ta bekledik arkadaşımın ve benimki düzeldi ve oynayabildik tahminim genel bir sıkıntı bir kaç forumda daha gördüm onlarda beklemeyi öneriyor

Geri