Neler Yeni

Çözüldü✓ Ark Survival Evolved ekranda titreme

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .

Forum Fedaisi

80+ Bronze
ase zaten eski ve sorunlu bir oyun herseyi lowa alip pvp atiyorsun sadece titremeyi falan da gormezden gel yakinda tamamen kapanir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ase zaten eski ve sorunlu bir oyun herseyi lowa alip pvp atiyorsun sadece titremeyi falan da gormezden gel yakinda tamamen kapanir zaten
Önceki monitörümde böyle bir sorun yoktu 360 hz dell alianware e geçtim ondan sonra denk geldim bu soruna ascendedda FPS çok düşük oluyor 1080p düşük ayarlarda oynayabiliyorum Rx 6700 r5 5600 le

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Önceki monitörümde böyle bir sorun yoktu 360 hz dell alianware e geçtim ondan sonra denk geldim bu soruna ascendedda FPS çok düşük oluyor 1080p düşük ayalarda oynayabiliyorum Rx 6700 r5 5600 le
ark oyle bir oyun ki en kral sistemi toplasan yine sorun yasarsin oyle diyim sana adamalar beceremiyolar optimizasyon isini 4090 li pc de adamlar 40 fps aliyorlar sen dusun

The Semih

80+ Gold
Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .
Gsync yada freesync kapat düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ark oyle bir oyun ki en kral sistemi toplasan yine sorun yasarsin oyle diyim sana adamalar beceremiyolar optimizasyon isini 4090 li pc de adamlar 40 fps aliyorlar sen dusun
Hmm şuan silip yüklüyorum düzelmezse katlanacağım böyle bakalım teşekkürler yardım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gsync yada freesync kapat düzelir.
Normalde kapalıydı açtım gene değişmedi onla alakası yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,277
Üyeler
163,290
Son üye
osmanzer