Neler Yeni

Çözüldü✓ R7 5700G sistemde harici ekran kartı stabil çalışmıyor

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
Amdcleanup işlemi uyguladım raporu görüntülemek istedim açılan rapor sayfası bomboştu hocam yeniden başlattımprogram kendini şimdi sürücü driverini kurucam fakat DDU kadar sağlıklı temizlememiş olabilir mi çünki karşıma şöyle bir uyarı geldi ;
2820A5B9-41B1-4549-98E0-BADCF36C6ED8.png
Ddu ile de geçeyim mi üstünden hocam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
Emre Zengin
Amdcleanup işlemi uyguladım raporu görüntülemek istedim açılan rapor sayfası bomboştu hocam yeniden başlattımprogram kendini şimdi sürücü driverini kurucam fakat DDU kadar sağlıklı temizlememiş olabilir mi çünki karşıma şöyle bir uyarı geldi ;
Alıntıyı görüntüle
Ddu ile de geçeyim mi üstünden hocam
Sıkıntı yok. AMD sürücüsünün exe dosyasına tıkladıktan sonra mı bu hatayı verdi?

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
Hayır hocam hiç bir şey yapmadım ilk açıldığında biraz beklerim öyleylen verdi. Birde hocam dün dedim ya ekran kartını başka kasada en son sürümü kurarak denedim web tarayıcısında bir sorun olmadı. Acaba bende ki sorun donanımsal mı veyahut format mı lazım?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
Emre Zengin
Hayır hocam hiç bir şey yapmadım ilk açıldığında biraz beklerim öyleylen verdi. Birde hocam dün dedim ya ekran kartını başka kasada en son sürümü kurarak denedim web tarayıcısında bir sorun olmadı. Acaba bende ki sorun donanımsal mı veyahut format mı lazım?
Format çözüm olabilir. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü. 22.10.3'ü kurup bir dene hocam.

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
Format çözüm olabilir. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü. 22.10.3'ü kurup bir dene hocam.
Hocam driveri kurduktan sonra ethernet kablosunu takmadan tarayıcı açtım merakımı gidermek için gecikmeden açıldı, lakin yazılımdan ayarları özelleştirme yapıp ethernet kablosunu taktım ve bingo yine aynı. Daha sonra tekrar standart ayara aldım ve erhernet kablosunu çektim malesef düzelmedi. Ne saçma yahu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
Emre Zengin
Hocam driveri kurduktan sonra ethernet kablosunu takmadan tarayıcı açtım merakımı gidermek için gecikmeden açıldı, lakin yazılımdan ayarları özelleştirme yapıp ethernet kablosunu taktım ve bingo yine aynı. Daha sonra tekrar standart ayara aldım ve erhernet kablosunu çektim malesef düzelmedi. Ne saçma yahu
Ayarları neden özelleştirme yapıyorsun ki? Dediğim yolla silip tekrardan yükle ve sadece Standart ayarı seç.

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
@Emmree Hocam sayenizde problemim çözüldü. Çok teşekkür ederim tekrar iyiki varsınız <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,091
Üyeler
166,880
Son üye
wunderbar