- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yok. AMD sürücüsünün exe dosyasına tıkladıktan sonra mı bu hatayı verdi?Amdcleanup işlemi uyguladım raporu görüntülemek istedim açılan rapor sayfası bomboştu hocam yeniden başlattımprogram kendini şimdi sürücü driverini kurucam fakat DDU kadar sağlıklı temizlememiş olabilir mi çünki karşıma şöyle bir uyarı geldi ;
Alıntıyı görüntüle
Ddu ile de geçeyim mi üstünden hocam
Format çözüm olabilir. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü. 22.10.3'ü kurup bir dene hocam.Hayır hocam hiç bir şey yapmadım ilk açıldığında biraz beklerim öyleylen verdi. Birde hocam dün dedim ya ekran kartını başka kasada en son sürümü kurarak denedim web tarayıcısında bir sorun olmadı. Acaba bende ki sorun donanımsal mı veyahut format mı lazım?
Hocam driveri kurduktan sonra ethernet kablosunu takmadan tarayıcı açtım merakımı gidermek için gecikmeden açıldı, lakin yazılımdan ayarları özelleştirme yapıp ethernet kablosunu taktım ve bingo yine aynı. Daha sonra tekrar standart ayara aldım ve erhernet kablosunu çektim malesef düzelmedi. Ne saçma yahuFormat çözüm olabilir. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü. 22.10.3'ü kurup bir dene hocam.
Ayarları neden özelleştirme yapıyorsun ki? Dediğim yolla silip tekrardan yükle ve sadece Standart ayarı seç.Hocam driveri kurduktan sonra ethernet kablosunu takmadan tarayıcı açtım merakımı gidermek için gecikmeden açıldı, lakin yazılımdan ayarları özelleştirme yapıp ethernet kablosunu taktım ve bingo yine aynı. Daha sonra tekrar standart ayara aldım ve erhernet kablosunu çektim malesef düzelmedi. Ne saçma yahu