Neler Yeni

Çözüldü✓ R7 5700G sistemde harici ekran kartı stabil çalışmıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
Launch csm halihazırsa disabled hocam TPM ise enable firmware TPM olarak seçili hocam. enable discrette TPM olarak mı değiştiricem ? Secure boot ise Other OS olarak seçili @Emmree hocam
Firmware TPM kalsın. Secure Boot'u Windows UEFI yazanı seçin hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
Birde tpm de erase factory reset seçeneği var buda enabled olarak seçili hocam kaydediyorum kontrol edicem
Tpm ile ilgili bir şeyleri siliyordu sanırım bu ayardan emin değilim ona dokunmayın isterseniz. Bu arada ekran kartını hiç tekrardan çıkarıp taktın mı? Yapmadıysan bunuda dener misin?

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
Tpm ile ilgili bir şeyleri siliyordu sanırım bu ayardan emin değilim ona dokunmayın isterseniz. Bu arada ekran kartını hiç tekrardan çıkarıp taktın mı? Yapmadıysan bunuda dener misin?
Kontrollerimi yaptım malesef durum vaziyet aynı hocam. Ekran kartını bugün bu konuyu acmadan onboard kullanmak için çıkardım en son hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
Kontrollerimi yaptım malesef durum vaziyet aynı hocam. Ekran kartını bugün bu konuyu acmadan onboard kullanmak için çıkardım en son hocam.
Acaba sürücü kaynaklı mı bir sorun yaşıyorsun. 22.11.2 dışındaki diğer sürücüleri denedin mi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
bugün kartı başka kasada en son sürücüyü kurarak denedim yine web tarayıcılarında gecikme olmadan açtı fakat valorant
İstersen yarın öğlen 12 gibi devam edelim daha bugün çok yoruldum çünkü.
sabah işe gidicem bende çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
bugün kartı başka kasada en son sürücüyü kurarak denedim yine web tarayıcılarında gecikme olmadan açtı fakat valorant

sabah işe gidicem bende çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏
Tamamdır hocam ne zaman müsait olursan yaz buraya beni etiketleyerek. Konunu takipe aldım bana bildirim gelicek o an müsaitsem anında dönerim.

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
Tamamdır hocam ne zaman müsait olursan yaz buraya beni etiketleyerek. Konunu takipe aldım bana bildirim gelicek o an müsaitsem anında dönerim.
Hocam selam tekrar. Dün dediğim gibi kartı baska kasada denedim web tarayıcılarında gecikme olmadan açtığını gözlemledim. Fakat valorant oyununu bugün başka kasada denesem mi bilemedim arkadaşlardan rica etmem gerekiyor çünki

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
Hocam selam tekrar. Dün dediğim gibi kartı baska kasada denedim web tarayıcılarında gecikme olmadan açtığını gözlemledim. Fakat valorant oyununu bugün başka kasada denesem mi bilemedim arkadaşlardan rica etmem gerekiyor çünki
Valorantta şuan aldığın hata tam olarak nedir hocam?

KgnGksnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kağan Göksenin Özmen
Sistem hatası hocam. Oyun işin fantezi kısmı ekran kartını aldıktan sonra afterburner ile kaç fps alabildiğime bakmak için indirdim ilk defa kurdum ve giremedim. Bunun için foruma web tarayıcı ile ilgili ayrı oyuna girişte aldığım "sistem hatası " için ayrı konu açtım. Valorant desteğe ticket gönderdim. Şuan halen daha destek ekibiyle görüşüyorum. Görüşmeyi uzun uzadıya yazmak yerine ekran görüntüsü yüklüyeyim buyrun hocam; Bu arada hocam dün ekran kartını çıkarıp taktınız mı diye sormuştunuz bios ayarlarını yaptıktan sonra çıkar tak yapmadım birde bir önceki yazılımı kullanmayı denemedim. Aldığım hatanın ve Destek ekibiyle yapılan görüşmenin fotoğrafları ;
8A7A22EC-0EBD-486B-AAA1-4257DC370FDA.png
12345FC1-AD95-4735-8DC0-6C6DC612F928.png988B6881-197C-4C11-AF87-EA6777DD6E2B.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
Sistem hatası hocam. Oyun işin fantezi kısmı ekran kartını aldıktan sonra afterburner ile kaç fps alabildiğime bakmak için indirdim ilk defa kurdum ve giremedim. Bunun için foruma web tarayıcı ile ilgili ayrı oyuna girişte aldığım "sistem hatası " için ayrı konu açtım. Valorant desteğe ticket gönderdim. Şuan halen daha destek ekibiyle görüşüyorum. Görüşmeyi uzun uzadıya yazmak yerine ekran görüntüsü yüklüyeyim buyrun hocam; Bu arada hocam dün ekran kartını çıkarıp taktınız mı diye sormuştunuz bios ayarlarını yaptıktan sonra çıkar tak yapmadım birde bir önceki yazılımı kullanmayı denemedim. Aldığım hatanın ve Destek ekibiyle yapılan görüşmenin fotoğrafları ;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/prev.../amd-radeon-6700-series/amd-radeon-rx-6700-xt 22.10.3 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.10.3 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,362
Üyeler
163,300
Son üye
Radiusss00
Top Bottom