ismini yazmana gerek yoktuMerhaba arkadaşlar. Ben Melike. ARK SURVİVAL EVOLVED oyunun da daha önceden ses geliyordu. Pcye format attıktan sonra ve tekrar yükledikten sonra oyunun sesi gitti. GTA Vde de aynı sorun var. Nasıl düzeltebilirim.?
oyunu açtığım gibi hiç ses yok ne yapsam olmadı lütfen yardım edinismini yazmana gerek yoktu
sorunun oyun açıldığı gibi mi başlıyor yoksa oyunun ortasında mı gidiyor ve başka programlarda sıkıntı oluyor mu :?
başka yerde ses gittiği oluyor mu ?Merhaba arkadaşlar. Ben Melike. ARK SURVİVAL EVOLVED oyunun da daha önceden ses geliyordu. Pcye format attıktan sonra ve tekrar yükledikten sonra oyunun sesi gitti. GTA Vde de aynı sorun var. Nasıl düzeltebilirim.?
Masaüstü PC mi yoksa laptop mu?Merhaba arkadaşlar. Ben Melike. ARK SURVİVAL EVOLVED oyunun da daha önceden ses geliyordu. Pcye format attıktan sonra ve tekrar yükledikten sonra oyunun sesi gitti. GTA Vde de aynı sorun var. Nasıl düzeltebilirim.?
oyun dışındaki programdan bahsediyorum onu yazmışsın zaten okuyoruz yazdıklarını.evet gta v de de gitmişti hala onda da ses yok
Windows araması -> "Ses ayarları" o kısımdan "Ses denetim masası" seçeneğini seçip ekran görüntüsü atınız.yok onların dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc
bulamadım o yeriWindows araması -> "Ses ayarları" o kısımdan "Ses denetim masası" seçeneğini seçip ekran görüntüsü atınız.
oyunun dosyalarında bir sıkıntı olabilir mi ki?bulamadım o yerisadece ''sistem sesini ayarla'' kısmı var
Çok sanmam. Google'dan bakıp o kısmı bulabilirsiniz PC'de olsaydım fotoğraf atardım.bulamadım o yerisadece ''sistem sesini ayarla'' kısmı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunun dosyalarında bir sıkıntı olabilir mi ki?