Neler Yeni

ARK SURVİVAL EVOLVED SES SORUNU

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar. Ben Melike. ARK SURVİVAL EVOLVED oyunun da daha önceden ses geliyordu. Pcye format attıktan sonra ve tekrar yükledikten sonra oyunun sesi gitti. GTA Vde de aynı sorun var. Nasıl düzeltebilirim.?

Merhaba arkadaşlar. Ben Melike. ARK SURVİVAL EVOLVED oyunun da daha önceden ses geliyordu. Pcye format attıktan sonra ve tekrar yükledikten sonra oyunun sesi gitti. GTA Vde de aynı sorun var. Nasıl düzeltebilirim.?
ismini yazmana gerek yoktu :D
sorunun oyun açıldığı gibi mi başlıyor yoksa oyunun ortasında mı gidiyor ve başka programlarda sıkıntı oluyor mu :?

ismini yazmana gerek yoktu :D
sorunun oyun açıldığı gibi mi başlıyor yoksa oyunun ortasında mı gidiyor ve başka programlarda sıkıntı oluyor mu :?
oyunu açtığım gibi hiç ses yok ne yapsam olmadı lütfen yardım edin :(

başka yerde ses gittiği oluyor mu ?

Masaüstü PC mi yoksa laptop mu?

Son düzenleme:
bulamadım o yeri :( sadece ''sistem sesini ayarla'' kısmı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun dosyalarında bir sıkıntı olabilir mi ki?
Çok sanmam. Google'dan bakıp o kısmı bulabilirsiniz PC'de olsaydım fotoğraf atardım.

Geri