Neler Yeni

ARK: Survival Evolved

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
İndirime girmiş alınır mı? sizce oynayan varmı 15,40 tl OLMUS Özet --> SARIYOMU :)

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bedava dağıtılmıştı keşke alsaydın .
aynen bi ara dağıtılmış geçen ay askerden döndüm son 6 ay yoktum bro muhtemelen o ara olmus sanırım haberimde olmadı ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Optimizasyonu rezalet bir oyun sistemin güçlü değilse alma.
sistem özelliklerim imza kısmında yazıyor kankam sorun yaşarmıyım sence biraz anlatabilirmisin

Megan

80+ Silver
İndirime girmiş alınır mı? sizce oynayan varmı 15,40 TL OLMUS Özet --> SARIYOMU :)
Ben 10 dk falan oynadım çok beğenmedim zaten o kadar kısa sürede anlaşılmaz ama hayatta kalma oyunu istiyosan the forest çok güzel. Bu arada elimde gta5 in ve ark ın da oldugu epic games hesabi ver istersen çok ucuza veririm

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bende oyun var. Sistemim de güzel ama arkadaşın dediği gibi optimizasyon biraz sıkıntılı grafikler çok garip yani zor ayarlanıyor. Grafikler çok önemli değil ise oynanış olarak şunu diyim. Telefondan kaç saat oynamışlığım var (singleplayer) pcdende arkadaşla oynuyordum. Ben böyle oyunları sevdiğim için hoşuma gitti ve açıkcası sarıyor ya. Oyunu oynamak için biraz bilgiye ihtiyacın var ama biraz bilgi edintikten sonra oynayabilirsin. Oyunun en sevdiğim yanı ise keşfedilecek çok yerin olması misal okyanusun içinde bile mağara oluyor ayriyeten kutuplara gidiyosun orda mağra var ve dağın tepeleri oralarda zorlu bunun yanı sıra her ortamın farklı hayvanları var bu muhteşem olay. Hayvanları eğitmek zaten muhteşem. Üstüne binip savaşmayı demiyorum bile :D 2-3 hafta önce indirmiştim grafikler hoşuma gitmediğinden sildim.

NespaY

80+ Silver
aynen bi ara dağıtılmış geçen ay askerden döndüm son 6 ay yoktum bro muhtemelen o ara olmus sanırım haberimde olmadı ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem özelliklerim imza kısmında yazıyor kankam sorun yaşarmıyım sence biraz anlatabilirmisin
Yok sistemin gayet yeterli, fakat online oynayacaksan online girmiyor bu sistemle alakası yok oyunla alakası var.

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tomb raider witcher 3 ve bu oyun indirimde şu an haftasonuna özel önerdikleri için tomb raideri aldım diğerlerinide alcam heralde

Top Bottom