Optimizasyonu rezalet bir oyun sistemin güçlü değilse alma.İndirime girmiş alınır mı? sizce oynayan varmı 15,40 TL OLMUS Özet --> SARIYOMU
aynen bi ara dağıtılmış geçen ay askerden döndüm son 6 ay yoktum bro muhtemelen o ara olmus sanırım haberimde olmadı ondan dolayıBedava dağıtılmıştı keşke alsaydın .
sistem özelliklerim imza kısmında yazıyor kankam sorun yaşarmıyım sence biraz anlatabilirmisinOptimizasyonu rezalet bir oyun sistemin güçlü değilse alma.
Ben 10 dk falan oynadım çok beğenmedim zaten o kadar kısa sürede anlaşılmaz ama hayatta kalma oyunu istiyosan the forest çok güzel. Bu arada elimde gta5 in ve ark ın da oldugu epic games hesabi ver istersen çok ucuza veririmİndirime girmiş alınır mı? sizce oynayan varmı 15,40 TL OLMUS Özet --> SARIYOMU
Yok sistemin gayet yeterli, fakat online oynayacaksan online girmiyor bu sistemle alakası yok oyunla alakası var.aynen bi ara dağıtılmış geçen ay askerden döndüm son 6 ay yoktum bro muhtemelen o ara olmus sanırım haberimde olmadı ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem özelliklerim imza kısmında yazıyor kankam sorun yaşarmıyım sence biraz anlatabilirmisin