tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Hocam 6000TL ödemek istemiyorum sırf bir tampon boyasına. Kendi imkanımla bir şeyler yapabilir miyim acaba diye bi konu açayım dedimplastiktir muhtemelen o dostum reno grubu yeniden boyat gitsin eksperde plastik parçalara bakmıyorlar
valla sprey boya ile deneyebilirsin ama önce zımpara felan yapman gerekecek kötü gözükebilir denemek senin elinde beğenmezsen 6bin ödersinHocam 6000TL ödemek istemiyorum sırf bir tampon boyasına. Kendi imkanımla bir şeyler yapabilir miyim acaba diye bi konu açayım dedim![]()
Kaçlık zımpara vurmam gerekli? Birde boyadan önce yada sonra yapmam gereken bir şey var mı?valla sprey boya ile deneyebilirsin ama önce zımpara felan yapman gerekecek kötü gözükebilir denemek senin elinde beğenmezsen 6bin ödersin![]()
onu ben bilmem youtubeden bak illa ki yapan vardırKaçlık zımpara vurmam gerekli? Birde boyadan önce yada sonra yapmam gereken bir şey var mı?
Hocam 6 bin nedir ya hangi şehir orası 2 parça boyayı 5 liraya yaptırıyorum buradaHocam 6000TL ödemek istemiyorum sırf bir tampon boyasına. Kendi imkanımla bir şeyler yapabilir miyim acaba diye bi konu açayım dedim![]()
İstanbul Sultangazi hocamHocam 6 bin nedir ya hangi şehir orası 2 parça boyayı 5 liraya yaptırıyorum burada
Ne diyim hocam allah kolaylık versinİstanbul Sultangazi hocam![]()